İnternet kopma problemi

VanRoyen

80+
Reaksiyon skoru
27
Yaklaşıl 1 hafta önce internet hattımın bağlı olduğu yol üzerinde olan kutunun kablosu kopmuştu ve bunu onardılar.
Neyse o onarımdan sonra ne olduysa benim internetim de bağlantı zayıflığı ve kopmalar olmaya başladı 1 haftadır bu olay böyle devam ediyor.
Bu süreçte teknik servis arkadaşlar port değişiklik kabloların kontrolü olsun modeme kadar her şeyi değiştirdik.
Ama sorun düzelmedi acaba bilgisayar dan kaynaklı olabilir mi ? Daha önce bu şekilde bir sorun yaşayan varmı diye sormak istedim.

İnternet servis sağlayıcı: türktelekom

Son düzenleme:
2 farklı modem ile denedim birini sıfır kutusun dan açıp denedim yinede problem aynı benim merak ettiğin acaba bilgisayar böyle birşeye yol açar mı ?
Telefon ile deneyin, kopma, hız düşüklüğü vs olmuyorsa PC ile ilgisi yoktur. Sorunu düzeltememişlerdir. Bilgisayar böyle bir şeye yol açmaz ki. 2 farklı modem ile deneyip aynı sorunları yaşıyorsanız altyapı da sorun vardır.

Telefon ile deneyin, kopma, hız düşüklüğü vs olmuyorsa PC ile ilgisi yoktur. Sorunu düzeltememişlerdir. Bilgisayar böyle bir şeye yol açmaz ki. 2 farklı modem ile deneyip aynı sorunları yaşıyorsanız altyapı da sorun vardır.
Bende öyle düşünüyorum kardeşim onca zamandır bilgisayar kullanan birisi olarak böyle bir şey görmedim. Teknik servis arkadaş suçu başka yere atmaya çalışıyor gibi geldi bana yinede bir bilene danışmak istedim.

Bende öyle düşünüyorum kardeşim onca zamandır bilgisayar kullanan birisi olarak böyle bir şey görmedim. Teknik servis arkadaş suçu başka yere atmaya çalışıyor gibi geldi bana yinede bir bilene danışmak istedim.
Düzeltememişlerdir sorunu. Siz arayıp darlayın hep. Hızınızı bile düşürebilirler bu süreçte dikkatli olun.

1758207533374.webp

tükürükelekom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0