Çözüldü✓ İnternet kopuyor sürekli

Reaksiyon skoru
16
İnternet bilgisayarda sürekli kopup
duruyor oyuna girdikçe bu sıklık daha da artarken normal tarayıcıda takıldıgım zaman kopma sıklığı azalıyor
Daha öncesinden internet bilgisayar üzerinden erişim sağlanamıyordu onu hallettim bu kopma sorunu kaldı

duruyor oyuna girdikçe bu sıklık daha da artarken normal tarayıcıda takıldıgım zaman kopma sıklığı azalıyor
Daha öncesinden internet bilgisayar üzerinden erişim sağlanamıyordu onu hallettim bu kopma sorunu kaldı
İnternet gittiğinde modemde dsl ışığı yanıp sönüyormu yoksa sabitmi yanıyor diye bak hocam.

altyapın kaç destekliyor sen kaç kullanıyorsun modem arayüzünde hız kaç gözüküyor ping durumun ne vs vs bunlar da lazım reis

İnternet gittiğinde modemde dsl ışığı yanıp sönüyormu yoksa sabitmi yanıyor diye bak hocam.
herhalde sabit bir şekilde yanıyor hocam sadece bilgisayarda internet kopuyor mobilde kopmuyor bilgisayarla alakalı bir durum
spora gidiyorum geldiğimde devam ederiz hocam

hangi firma hat değerleri atarmısın

Geri