Neler Yeni

İnternet kurulumunda sorun yaşıyorum

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Merhaba türknete geçtim ve internetimi kurdum fakat adsl hızları alıyorum normalde 50 dowland almam lazım ama 12 alıyorum sebebinin ise kurulumda olduğu düşünüyorum
Screenshot_2022-07-25-22-13-54-508_com.google.android.youtube.jpg

Bende bu aşamada internet sağlayıcıların vdsl bölümleri yoktu hepsi adsl di ve bende hem türknet adsl hem de diğer seçenekleriyle kurulum yaptım fakat hala 12 dowland alıyorum modemim tplink archer vr400 vdsl destekliyor diye biliyorum sizce nasıl bir sprun olabilir

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhaba türknete geçtim ve internetimi kurdum fakat adsl hızları alıyorum normalde 50 dowland almam lazım ama 12 alıyorum sebebinin ise kurulumda olduğu düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Bende bu aşamada internet sağlayıcıların vdsl bölümleri yoktu hepsi adsl di ve bende hem türknet adsl hem de diğer seçenekleriyle kurulum yaptım fakat hala 12 dowland alıyorum modemim tplink archer vr400 vdsl destekliyor diye biliyorum sizce nasıl bir sprun olabilir
Apartman içi tesisat?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Türknet VDSL seçmen gerekmiyor mu madem Türknete geçtiysen?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alta yazdığın için görmemişim. Modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar dene derim. Eğer sadece DİĞER seçeneği varsa onunla dene.
Türkneti arayıp yardım da isteyebilirsin. Onlar görebilir kurulumda bir hata yaptıysan.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom