EmirhanSHN
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
İnternet kutusu firmasını kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi veya 140 tl altında 100 mbps internet sağlayıcısı öneriniz var mı?
Daha bilindik bir markaya gecmei daha iyi olur. Netspeed kullaniyorum ve tavsiye ederim deneyimlerimi paylastigim konu burda ayrica sorunuz varsa cevaplayabilirim.İnternet kutusu firmasını kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi veya 140 TL altında 100 mbps internet sağlayıcısı öneriniz var mı?
forum.donanimarsivi.com
Hocam altyapın varsa türknet derim 1.5 yıldır sorunusz kullanıyorum gayette memnunumİnternet kutusu firmasını kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi veya 140 TL altında 100 mbps internet sağlayıcısı öneriniz var mı?
Hocam bir süredir TürkNet kullanıyorum memnunum. İstersen davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsin.
83 mbps destekleyen vdsl alt yapım varHocam altyapın varsa türknet derim 1.5 yıldır sorunusz kullanıyorum gayette memnunum
kaç mbps destekliyor alt yapınHocam bir süredir TürkNet kullanıyorum memnunum. İstersen davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam altyapım 100 mbps vdsl destekliyor. Gayet de güzel yani beğeniyorum.83 mbps destekleyen vdsl alt yapım var
kaç mbps destekliyor alt yapın
Altyapım 72-73Mbps83 mbps destekleyen vdsl alt yapım var
kaç mbps destekliyor alt yapın