YokPortum değiştirildiği için 75 mbps hıza yükselttiğim interneti 40 mbps olarak kullanabiliyorum. Acaba kendim değiştirme şansım var mı portu.
Benden habersiz nasıl değiştiriyorlar o zaman.Hayır portunuzu sahip olduğunuz ISS verir. Değiştiremezsiniz.
Bana sormadan portumu değiştirdiler ama şikayet edemez miyim?
Firmayı ara durumu anlat "eskiden 75 alıyordum, şimdi 40" vs.Benden habersiz nasıl değiştiriyorlar o zaman.
Türknet kullanıyorum onu mu arayım Telekomu mu?Firmayı ara durumu anlat "eskiden 75 alıyordum, şimdi 40" vs.
En yakın saha dolabının kodunu öğren, oradan ne kadar hız alabileceğini sorgulat. Sonra da portu oraya taşıt.
Seni uzağa bağlamışlar o zaman 150 Metre civarında olduğunuz yeri sizi atmışlar 300-350 metreye atmışlar.Benden habersiz nasıl değiştiriyorlar o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana sormadan portumu değiştirdiler ama şikayet edemez miyim?
Türknet'i. TürkTelekomu arasaydık vodafone- millenicom'a gerek kalmazdı.Türknet kullanıyorum onu mu arayım Telekomu mu?
Türknet'i ara derdim de, maalesef öyle bir hizmeti yok.Türknet kullanıyorum onu mu arayım Telekomu mu?
Böyle yazdım.Türknet'i ara derdim de, maalesef öyle bir hizmeti yok.
Türknet'e destek kaydı aç, oraya detaylı şekilde anlat.
"hızım düştü yükseltin" gibi yazma.
Görseli kaldırBöyle yazdım.
Saol görmedim.Görseli kaldır
Evet, yapacakları geri dönüşe göre destek kaydına ekstra mesajlar da yazarsın.Saol görmedim.
Düzgün yazmış mıyım?
Tamamdır teşekkür ederim.Evet, yapacakları geri dönüşe göre destek kaydına ekstra mesajlar da yazarsın.
Sorunun çözülene kadar destek kaydını kapattırma.