Yardım İnternet Problemine Yardımlarınızı Bekliyorum

unkown

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
125
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var.

Modemim 300Mbps iken ethernet ile bağlanıyorum ancak denetim masasına 100Mbps gösteriyor.

Çözümü nedir ?

Hayır ama 150Mbps lik modemde 150mbps gözüküyor. Hemde wifi ile bağlanmıştım o zaman...
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var.

Modemim 300Mbps iken ethernet ile bağlanıyorum ancak denetim masasına 100Mbps gösteriyor.

Çözümü nedir ?
Hocam alıcınız kaç Mbps? O yetmiyor olabilir, wi-fi düşürecektir, hız testinden bir bakın kablolu internetle belkide alt yapınız diyecem de tahmini fiber’dir sanmıyorum ondan olacağını. @unkown

Hocam alıcınız kaç Mbps? O yetmiyor olabilir, wi-fi düşürecektir, hız testinden bir bakın kablolu internetle belkide alt yapınız diyecem de tahmini fiber’dir sanmıyorum ondan olacağını.
Internet sağlayıcısı mı ?

Türk telekomun 12lik paketini kullanıyoruz.

Internet sağlayıcısı mı ?

Türk telekomun 12lik paketini kullanıyoruz.
12’lik paket? Wİ-Fİ alıcısı olabilir diyorum mesela alıcın 150’se 150 den fazlasını vermez. Daha bir sürü sebebi var sırayla dene ben bilemem tahmin ederim.
@unkown bu arada hocam cevabım işinize yaradıysa en iyi cevap olarak seçmeniz çok hoş olur.

Son düzenleme:
12’lik paket? Wİ-Fİ alıcısı olabilir diyorum mesela alıcın 150’se 150 den fazlasını vermez. Daha bir sürü sebebi var sırayla dene ben bilemem tahmin ederim.
@unkown bu arada hocam cevabım işinize yaradıysa en iyi cevap olarak seçmeniz çok hoş olur.
En iyi cevap olarak işaretledim hocam kablo ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,297
Üyeler
188,916
Son üye
scoutt
Geri