Hocam CAT 5 kablo 100 Mbps destekler :d. Sorun çözüldü sanırım?
Hayır ama 150Mbps lik modemde 150mbps gözüküyor. Hemde wifi ile bağlanmıştım o zaman...bilgisayarı kaaldırdığı budur
300mbps bir internet hızın varmı ?Hayır ama 150Mbps lik modemde 150mbps gözüküyor. Hemde wifi ile bağlanmıştım o zaman...
Hayır ama 150Mbps lik modemde 150mbps gözüküyor. Hemde wifi ile bağlanmıştım o zaman...
Hocam alıcınız kaç Mbps? O yetmiyor olabilir, wi-fi düşürecektir, hız testinden bir bakın kablolu internetle belkide alt yapınız diyecem de tahmini fiber’dir sanmıyorum ondan olacağını. @unkownArkadaşlar anlamadığım bir şey var.
Modemim 300Mbps iken ethernet ile bağlanıyorum ancak denetim masasına 100Mbps gösteriyor.
Çözümü nedir ?
Internet sağlayıcısı mı ?Hocam alıcınız kaç Mbps? O yetmiyor olabilir, wi-fi düşürecektir, hız testinden bir bakın kablolu internetle belkide alt yapınız diyecem de tahmini fiber’dir sanmıyorum ondan olacağını.
12’lik paket? Wİ-Fİ alıcısı olabilir diyorum mesela alıcın 150’se 150 den fazlasını vermez. Daha bir sürü sebebi var sırayla dene ben bilemem tahmin ederim.Internet sağlayıcısı mı ?
Türk telekomun 12lik paketini kullanıyoruz.
En iyi cevap olarak işaretledim hocam kablo ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.12’lik paket? Wİ-Fİ alıcısı olabilir diyorum mesela alıcın 150’se 150 den fazlasını vermez. Daha bir sürü sebebi var sırayla dene ben bilemem tahmin ederim.
@unkown bu arada hocam cevabım işinize yaradıysa en iyi cevap olarak seçmeniz çok hoş olur.
Anladım hocam aslında denemek lazım ve ethernet kablo modeliniz nedir?En iyi cevap olarak işaretledim hocam kablo ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
CAT5Anladım hocam aslında denemek lazım ve ethernet kablo modeliniz nedir?
Hocam CAT 5 kablo 100 Mbps destekler :d. Sorun çözüldü sanırım?