internet sağlayıcı değişimi

Yiğit Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
şuan türk telekomdayım berbat bir şekilde kalitesi var burada
millenicoma baktım 85 tl ye 35dowlnload 6download a kadar destekliyor diyor ( Nekadar hız alırım bunu alırsam)
türknetin sitesinde daha önce altayapı sorgula dediğimde 35 download 5 6 civarı upload destekliyo demişlerdi ama bu güntelrardan sorgulattım 16 downloada kadr destek veriyor dedi anlamadım?
başka bir intenet markası öneriniz varsa söyleyiniz
taahhütsüz olmalı
bütçem aylık en fazla 90 tl

millenicoma baktım 85 TL ye 35dowlnload 6download a kadar destekliyor diyor ( Nekadar hız alırım bunu alırsam)
türknetin sitesinde daha önce altayapı sorgula dediğimde 35 download 5 6 civarı upload destekliyo demişlerdi ama bu güntelrardan sorgulattım 16 downloada kadr destek veriyor dedi anlamadım?
taahhütsüz olmalı
bütçem aylık en fazla 90 TL
@LordHasan
@alpolojix / Leroxy

Türknet kullanıyorum gayet memnunum millenicomun sitesinden altyapı sorgulamanı tavsiye ederim ben de en fazla 35e kadar sanıyordum ama 85 e kadar destekliyormuş altyapım.

TT berbat hizmet veriyorsa millenicom ve turknet çok sizlik değildir hocam
Onlar da TT. Altyapısında

Türknet kullanıyorum gayet memnunum millenicomun sitesinden altyapı sorgulamanı tavsiye ederim ben de en fazla 35e kadar sanıyordum ama 85 e kadar destekliyormuş altyapım.
türk nette 85 downloadmı alıyon kaç upload upload benim için önemlide işim gereği
Post automatically merged:

TT berbat hizmet veriyorsa millenicom ve turknet çok sizlik değildir hocam
Onlar da TT. Altyapısında
ama tt ye 60 tl veriyorum 90 tllik paketleride çok şey değiştirmeeyecek ondan

millenicoma baktım 85 TL ye 35dowlnload 6download a kadar destekliyor diyor ( Nekadar hız alırım bunu alırsam)
taahhütsüz olmalı
bütçem aylık en fazla 90 TL
Şimdi farkettim biraz kafam kötü tam şey edemedim eğer TT kötüyse diğer firmalarda kötü jzimet verir hiç geçme.

Şimdi farkettim biraz kafam kötü tam şey edemedim eğer TT kötüyse diğer firmalarda kötü jzimet verir hiç geçme.
TT Yİ BİRAZ ABARTMIŞ OLABİLİRİM : )

tt yi biraz abartmış olabilirim sonuçta 60 lira veriyorum 6 indirme 0.6 yükleme var
sen millenicomdaki 85 tl lik taahhaütsüz paketimi kullanıyorsun?

TT Yİ BİRAZ ABARTMIŞ OLABİLİRİM : )

tt yi biraz abartmış olabilirim sonuçta 60 lira veriyorum 6 indirme 0.6 yükleme var
sen millenicomdaki 85 TL lik taahhaütsüz paketimi kullanıyorsun?
Hayır 110 lük paket. Bir de sltyapın desteklemiyorsa 1000₺ lik paket alsan bile işlemez. TT de yaşadığın sorunlar büyükse hangi firmaya geçersen geç o sorun devam eder. Benim düşüncem senin binanda ADSL var ve bu yüzden sıkıntılar yaşayıp az hız alıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,628
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri