Hangi kısımdaki değerleri atmam gerekiyor.?Altyapıda sorun olabilir, modemde kronik bir sorun olabilir. Hat değerlerinizi atar mısınız?
Hocam bi sebep alabilir miyiz ona göre hareket edelim. Nedir tecrubenizhocam türknetten uzak dur bence
Modem markanız nedir? Ben yardımcı olurum.Hangi kısımdaki değerleri atmam gerekiyor.?
Şöyle özetleyeyim: Müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkânsız. İki ayrı olay yaşadım, ikisi de tam bir hayal kırıklığıydı.Hocam bi sebep alabilir miyiz ona göre hareket edelim. Nedir tecrubeniz
Modem markanız nedir? Ben yardımcı olurum.
Turknet bölgende öncesinde sorun yok ise iyi firma öneririmOturduğum mahallede hız en fazla 63 mbps olarak gözüküyor.(altyapı sorgulaması yapınca) aylık 350 yi geçmeyecek şekilde geçebileceğim bir internet sağlayıcısı önerebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Genel Ağ - Durum - WanMarka: ZTE Model: ZXHN H267AVersiyon: V1.0 Seri No: ZTEEG8TK1H10460
![]()
Genel Ağ - Durum - Wan
Hocam turkcelle olayları olduğu için bir sıkıntı doğabilir mi o korkutuyor.Konuyu telefondan anonim hesapla okuyup geçmiştim netgsm hakkında yazılanları görünce gelip ekleme yapmak istedim.
Çünkü müşteri hizmetlerinden bahsedilmemiş 10 numara 5 yıldız müşteri hizmetleri var bu da kayıtlara geçsin.
En son 60 70 mbps internet 40mbps ye düşmüştü testi sonucunuspeed test kısmından SS alıp destek oluştur kısmından SS i gönderdim yarım saatte düzelttiler bir şey dememe gerek bile yok 0 zahmet %100 müşteri memnuniyeti.
Bize interneti tt alt yapısından veriyorlar bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Hocam turkcelle olayları olduğu için bir sıkıntı doğabilir mi o korkutuyor.