İnternet Sağlayıcı Önerisi

Hocam bi sebep alabilir miyiz ona göre hareket edelim. Nedir tecrubeniz
Şöyle özetleyeyim: Müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkânsız. İki ayrı olay yaşadım, ikisi de tam bir hayal kırıklığıydı.

İlkinde, 2-3 yıl önce kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmeye çalışıyorduk. Bir temsilci başka birine yönlendiriyor, o da başkasına... 3-4 kez oradan oraya aktarıldım, en sonunda birisi telefonu yüzüme kapattı.

İkinci olay ise bu bayram yaşandı. Kuzenim yeni internet bağlattı, modem verdiler ama kurulum olmuyor. Videoları izliyorum, kendi evimde defalarca yaptığım şey, başka evde de yapmıştım ama bu sefer olmuyor. Arıyorum, kimse açmıyor. Sürekli uygulamaya yönlendiriyorlar. Başka bir yöntemle deniyorum, yine aynı: “Uygulamadan bakın” deyip kapatıyorlar.

En sonunda eve biri gelmiş kurulum için – sanırım TurkNet yönlendirmiş. O da kuramamış, “Müşteri hizmetlerini arayın” demiş. AHAHA tam bir rezillik…

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-11 115816.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-11 115816.webp
    24.3 KB · Hit: 14
Konuyu telefondan anonim hesapla okuyup geçmiştim netgsm hakkında yazılanları görünce gelip ekleme yapmak istedim.
Çünkü müşteri hizmetlerinden bahsedilmemiş 10 numara 5 yıldız müşteri hizmetleri var bu da kayıtlara geçsin.
En son 60 70 mbps internet 40mbps ye düşmüştü testi sonucunuspeed test kısmından SS alıp destek oluştur kısmından SS i gönderdim yarım saatte düzelttiler bir şey dememe gerek bile yok 0 zahmet %100 müşteri memnuniyeti.

Konuyu telefondan anonim hesapla okuyup geçmiştim netgsm hakkında yazılanları görünce gelip ekleme yapmak istedim.
Çünkü müşteri hizmetlerinden bahsedilmemiş 10 numara 5 yıldız müşteri hizmetleri var bu da kayıtlara geçsin.
En son 60 70 mbps internet 40mbps ye düşmüştü testi sonucunuspeed test kısmından SS alıp destek oluştur kısmından SS i gönderdim yarım saatte düzelttiler bir şey dememe gerek bile yok 0 zahmet %100 müşteri memnuniyeti.
Hocam turkcelle olayları olduğu için bir sıkıntı doğabilir mi o korkutuyor.

Türk Telekom olsaydı müşteri hizmetlerine bağlanana kadar ben üniversiteyi kazanıp evden ayrılırdım burası hala 40 mbps idi. Gerçi ne diyorum ben ne 40mbps si 16 mbps verceklerdi 450 TL ye..
Hocam turkcelle olayları olduğu için bir sıkıntı doğabilir mi o korkutuyor.
Bize interneti tt alt yapısından veriyorlar bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Şirketin batması gibi bir konu hiç gündemimde yok şu an.

O modemde hat değerleri yokmuş. Böyle olmalı normalde. Bu arada Netgsm kullananda gördüm gruplarda arkadaşın dediği gibi memnun olmayan görmedim hiç. Müşteri hizmetleri de iyiymiş.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-11 123537.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-11 123537.webp
    14.7 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,799
Üyeler
183,468