İnternet sağlayıcısı önerisi

Tunc61

80+
Reaksiyon skoru
56
Merhabalar, eve yeni internet bağlatacağım fiyat olarak netspeed ve gibir mantıklı geldi fakat bildiğim kadarıyla ikisi de Türktelekom altyapısı kullanmasına rağmen gibir 100 gösterirken netspeed 200 mbps altyapı gösteriyor, tt’yi aradığımda onlar da altyapının 100 mbps olduğunu söyledi. Nedeni hakkında fikri olan ya da internet sağlayıcı önerisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Bana göre en ucuz veren firma en iyisi.
Şu anlık 300TLden veren firmaların hepsi zam yapacak.

Gpon yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de öyle düşünüyorum netspeed sadece ilk 3 ay indirimliymiş sonra fiyatı artıyor. Şuan en ucuz gibir sanırım onları da arayıp soracağım bugün
Bilinmedik iss geçmeyin, netspeed millenicomda insanlar sorun yaşıyor türknet veya Türk Telekom kullanın az fazla para verin içiniz rahat etsin ben 9 yıldır tt deyim

Gpon yazıyor

Ben de öyle düşünüyorum netspeed sadece ilk 3 ay indirimliymiş sonra fiyatı artıyor. Şuan en ucuz gibir sanırım onları da arayıp soracağım bugün

GIBIRNET tavsiye ederim paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 40 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GB4GKRK2M3

Gpon yazıyor

1000Mbps ye kadar vermeleri lazım o altyapıda, diğer firmalar kendi paketlerine göre hız yazıyor onu anlıyorum da Türk Telekom neden 100 demiş baya saçmalamış kim dediyse.

Ekler

• IMG_20250823_150326.webp
    IMG_20250823_150326.webp
    8.3 KB · Hit: 12
Merhabalar, eve yeni internet bağlatacağım fiyat olarak netspeed ve gibir mantıklı geldi fakat bildiğim kadarıyla ikisi de Türktelekom altyapısı kullanmasına rağmen gibir 100 gösterirken netspeed 200 mbps altyapı gösteriyor, tt’yi aradığımda onlar da altyapının 100 mbps olduğunu söyledi. Nedeni hakkında fikri olan ya da internet sağlayıcı önerisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Millenicom yada extranet alabilirsiniz güvenilir ikisinide kullandım

Geri