Bunu adamın altyapısı kaldırdığına nereden vardınız da önerdiniz acaba ? Önce millenicomdan altyapı sorgulayıp atar mısınız ?94 TL ye netspeed 75mbps indirme 8 uploud veriyo onu alabilirsin
Türknet, millenicom tarzı yerlere bakabilirsin. Sakın ha Vodafone tarzı operatörlere gitme!
Attım.Bunu adamın altyapısı kaldırdığına nereden vardınız da önerdiniz acaba ? Önce millenicomdan altyapı sorgulayıp atar mısınız ?
Alınabilir ama karşılayabilecek iseniz kesinlikle Fiber 100 olanı alın. 35Tl farka neredeyse 3 katı daha fazla download veriyor. Fiber 35 de güzel tabi.
Bütçemi aşıyor, 35'lik olanı alsam değerler nasıl olur?100'lük paketini alabilirsiniz ortalama 75 civarı bir hız alırsınız diye düşünüyorum.
Fiber 100 için babamla konuşmam lazım.Alınabilir ama karşılayabilecek iseniz kesinlikle Fiber 100 olanı alın. 35Tl farka neredeyse 3 katı daha fazla download veriyor. Fiber 35 de güzel tabi.
Tamamına yakın alırsın muhtemelen. 85 sağlanılabiliyormuş zaten size.Fiber 100 için babamla konuşmam lazım.
Fiber 35 alsam yaklaşık kaç download ve upload alırım?
Deneyeceğim, teşekkürler.fiber 35 de 32 33 hızlarını rahat bir şekilde alırsınız diye tahmin ediyorum. Upload da 5.50 civarlarında alabilirsiniz. Ama bence babanızla konuşup fiber 100 kullanma şansınız varsa kesinlikle kullanın.
Şu anda hangi firma var ?Alıntıyı görüntüle
Millenicom'un bu paketi alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@alpolojix