İnternet sağlayıcı önerisi...

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
85-90 lira ödeyebilirim, download ve uploadun yüksek olması lazım. Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Türknet, millenicom tarzı yerlere bakabilirsin. Sakın ha Vodafone tarzı operatörlere gitme!

94 TL ye netspeed 75mbps indirme 8 uploud veriyo onu alabilirsin
Bunu adamın altyapısı kaldırdığına nereden vardınız da önerdiniz acaba ? Önce millenicomdan altyapı sorgulayıp atar mısınız ?

Türknet, millenicom tarzı yerlere bakabilirsin. Sakın ha Vodafone tarzı operatörlere gitme!
1607773204740.png

Millenicom'un bu paketi alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu adamın altyapısı kaldırdığına nereden vardınız da önerdiniz acaba ? Önce millenicomdan altyapı sorgulayıp atar mısınız ?
Attım.

@alpolojix

100'lük paketini alabilirsiniz ortalama 75 civarı bir hız alırsınız diye düşünüyorum.

100'lük paketini alabilirsiniz ortalama 75 civarı bir hız alırsınız diye düşünüyorum.
Bütçemi aşıyor, 35'lik olanı alsam değerler nasıl olur?

Alınabilir ama karşılayabilecek iseniz kesinlikle Fiber 100 olanı alın. 35Tl farka neredeyse 3 katı daha fazla download veriyor. Fiber 35 de güzel tabi.
Fiber 100 için babamla konuşmam lazım. :)
Fiber 35 alsam yaklaşık kaç download ve upload alırım?

fiber 35 de 32 33 hızlarını rahat bir şekilde alırsınız diye tahmin ediyorum. Upload da 5.50 civarlarında alabilirsiniz. Ama bence babanızla konuşup fiber 100 kullanma şansınız varsa kesinlikle kullanın.

fiber 35 de 32 33 hızlarını rahat bir şekilde alırsınız diye tahmin ediyorum. Upload da 5.50 civarlarında alabilirsiniz. Ama bence babanızla konuşup fiber 100 kullanma şansınız varsa kesinlikle kullanın.
Deneyeceğim, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,451
Üyeler
188,109
Son üye
potekad799
Geri