Pred' Chaos
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 yıldır Türktelekom kullanıcısıyım. Normalde verdiği internet ile pek sorunumuz olmazdı ama şu son 3 senede cidden oradan buradan kayacak duruma getirtti bizi, canımızdan bezdirdi. Geçen ay taahhüt anlaşmamız bitmişti bende napıp edip bir şekilde ailemi ikna ettim operatörü değiştirmeye karar verdiler. Tabi taahhüt olmadan 4mbit aldığımız internet faturası 220tl gelince razı oldular(onun bunun çocukları 220 tl ne lan burda yazarken bile sinirleniyorum). Neyse aklımızda şuan Turbonet var.
Benim 2 sorum olacak;
1.si : Turbonet ve ya TTnetten başka sağlayıcı kullanan arkadaşların görüşleri ve tavsiyeleri nelerdir ?
2.si: karşı komşumuza Turbonet fiber kablo bağlamış, ev tek katlı ve en azından 15 yıllık. Bizim ev de hemen hemen aynı durumda sizce bize de fiber kablo bağlatırlar mı? Ben buna tam inanmadım kendim de yeni öğrendim tabi bi konuşmam gerek ama düşününce bile bi heyecan basıyor
Benim 2 sorum olacak;
1.si : Turbonet ve ya TTnetten başka sağlayıcı kullanan arkadaşların görüşleri ve tavsiyeleri nelerdir ?
2.si: karşı komşumuza Turbonet fiber kablo bağlamış, ev tek katlı ve en azından 15 yıllık. Bizim ev de hemen hemen aynı durumda sizce bize de fiber kablo bağlatırlar mı? Ben buna tam inanmadım kendim de yeni öğrendim tabi bi konuşmam gerek ama düşününce bile bi heyecan basıyor