İnternet sağlayıcım nasıl ?

Cihan-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Vodafone net kullanıyorum 50 mbps internetim, valorant ta istanbul serverında 11 in üstüne çıktığını, görmedim. Ben memnunum sizin görüşleriniz nelerdir ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü kırpma.png
    Ekran Görüntüsü kırpma.png
    41.5 KB · Hit: 27
Vodafone net kullanıyorum 50 mbps internetim, valorant ta istanbul serverında 11 in üstüne çıktığını, görmedim. Ben memnunum sizin görüşleriniz nelerdir ?
aynı adrese bir de diğer iss lerin altyapılarını sorgulatın özellikle de türknet,hele ki istanbul da yaşıyorsanız gigafiber kullanabilirsiniz.Olmasa bile isteyebiliyorsunuz.Ve verdiğiniz fiyata bağlı,ayrıca valoranttaki ping değeri senin internetin ile alakalı değil,sunucuya yakınlık oranı olarak değişmekte.Valorant istanbul suncusu beykoz da.

aynı adrese bir de diğer iss lerin altyapılarını sorgulatın özellikle de türknet,hele ki istanbul da yaşıyorsanız gigafiber kullanabilirsiniz.Olmasa bile isteyebiliyorsunuz.Ve verdiğiniz fiyata bağlı,ayrıca valoranttaki ping değeri senin internetin ile alakalı değil,sunucuya yakınlık oranı olarak değişmekte.Valorant istanbul suncusu beykoz da.
Max 72 mbps geliyor vdsl gigafiber bilmiyorum şuan cayma bedeli var :D

taahütün bitsin hemen türknet e geç,gigafiber başvurusu da yap istanbuldaysan.
İstanbuldayım gigafiber gerçekten çok güzel fakat cayma bedeli yakar adamı. internetle alakalı bir sorunum olmadı kesinti olduğunda aradığımda hemen bilgilendiyorlar. geçeceklere önerrim vdsl yada adsl kullanıyorsanız.

Kullandım memnun kalmadım iptal ettim
Turknet kullanıyorum sorun yaşamadım onda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,637
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri