Neler Yeni

İnternet sağlayıcımı değiştirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Bir de arkadaşlarım müşteri hizmetlerinin çok kötü olduğunu söyledi Abdullah abi de bunu söylemişti sence büyük bir sıkıntı var mı
yani bu zamanda geçtim söylediğim gibi yardımcı oldular ama benim ki kısa bir deneyim, daha bunun cevabını veremem her sağlayıcı başlarda iyi davranır sanırım ^^ bu sorunun cevabı uzun kullananlarda

MahlukAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Taha LAL
yani bu zamanda geçtim söylediğim gibi yardımcı oldular ama benim ki kısa bir deneyim, daha bunun cevabını veremem her sağlayıcı başlarda iyi davranır sanırım ^^ bu sorunun cevabı uzun kullananlarda
reis sende modem varmıydı? yoksa türknet veriyor mu.? şu modem işini anlıyamadım bi türlü türknette bi tane gördüm 384 tl yazıoy 12 ay taksite e ona vereceğime türk telekom vb. bağlatırım aynı fiyata denk gelir :D nasıl olacak modem işi ilk defa bağlatıroyum

Death Mark

80+ Bronze
Arkadaşlar evde 5 mbps downloadı 1 mbps uploadı zor veren bir internet kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum evimde türk telekomun hipernet altyapısı bulunmakta bana önerebileceğiniz 25 download 5 mbps upload veren paketler var mı
Turknet'e geçin. Bir sorun yaşarsanız yazın. Yanıtlarım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkes TurkNet diyor.
Ben TurkNet kullanıyorum, geçmeni tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
reis sende modem varmıydı? yoksa türknet veriyor mu.? şu modem işini anlıyamadım bi türlü türknette bi tane gördüm 384 tl yazıoy 12 ay taksite e ona vereceğime türk telekom vb. bağlatırım aynı fiyata denk gelir :D nasıl olacak modem işi ilk defa bağlatıroyum
yok ben aldım 200tlye gayet iyi iş görüyor 20-30 metrede 3-4 çekiyor arada 2 duvar varken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,920
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom