- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt yapını öğrenebilir miyimbence geç ben bu coronalı zamanda geçtim başvuruyu yaptıktan 4 gün sonra gelip kuruldu ve söz verilen hızı alıyorum
Alt yapını öğrenebilir miyimbence geç ben bu coronalı zamanda geçtim başvuruyu yaptıktan 4 gün sonra gelip kuruldu ve söz verilen hızı alıyorum
vdsl altyapı banada 50 mbps gösteriyorAlt yapını öğrenebilir miyim
fiber altyapım yok ama gayet hızlıAlt yapını öğrenebilir miyim
Teşekkürlerfiber altyapım yok ama gayet hızlı
Bir de arkadaşlarım müşteri hizmetlerinin çok kötü olduğunu söyledi Abdullah abi de bunu söylemişti sence büyük bir sıkıntı var mıfiber altyapım yok ama gayet hızlı
yani bu zamanda geçtim söylediğim gibi yardımcı oldular ama benim ki kısa bir deneyim, daha bunun cevabını veremem her sağlayıcı başlarda iyi davranır sanırım ^^ bu sorunun cevabı uzun kullananlardaBir de arkadaşlarım müşteri hizmetlerinin çok kötü olduğunu söyledi Abdullah abi de bunu söylemişti sence büyük bir sıkıntı var mı
aslında onlar sorununuzu alıyor ve altyapının sahibine gönderiyor onlar çözerse çözüyor çözemezse türknet kötü oluyorBir de arkadaşlarım müşteri hizmetlerinin çok kötü olduğunu söyledi Abdullah abi de bunu söylemişti sence büyük bir sıkıntı var mı
reis sende modem varmıydı? yoksa türknet veriyor mu.? şu modem işini anlıyamadım bi türlü türknette bi tane gördüm 384 tl yazıoy 12 ay taksite e ona vereceğime türk telekom vb. bağlatırım aynı fiyata denk geliryani bu zamanda geçtim söylediğim gibi yardımcı oldular ama benim ki kısa bir deneyim, daha bunun cevabını veremem her sağlayıcı başlarda iyi davranır sanırım ^^ bu sorunun cevabı uzun kullananlarda
Turknet'e geçin. Bir sorun yaşarsanız yazın. Yanıtlarım.Arkadaşlar evde 5 mbps downloadı 1 mbps uploadı zor veren bir internet kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum evimde türk telekomun hipernet altyapısı bulunmakta bana önerebileceğiniz 25 download 5 mbps upload veren paketler var mı
yok ben aldım 200tlye gayet iyi iş görüyor 20-30 metrede 3-4 çekiyor arada 2 duvar varkenreis sende modem varmıydı? yoksa türknet veriyor mu.? şu modem işini anlıyamadım bi türlü türknette bi tane gördüm 384 tl yazıoy 12 ay taksite e ona vereceğime türk telekom vb. bağlatırım aynı fiyata denk gelirnasıl olacak modem işi ilk defa bağlatıroyum
Alt yapı olarak ne var bölgendeHerkes TurkNet diyor.
Ben TurkNet kullanıyorum, geçmeni tavsiye etmiyorum.
İlk kullanmaya başladığın zamanlarda sorun yaşadın mı bir de senden speedtest ssini isteyebilir miyim?fiber altyapım yok ama gayet hızlı