Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
@keremcnsz24 kullanıyor. yeni zam haricinde çok laf ettiğini hatırlamıyorum Türknete.Turknet nasildir?
@keremcnsz24 kullanıyor. yeni zam haricinde çok laf ettiğini hatırlamıyorum Türknete.Turknet nasildir?
Kullananlara sormanız lazım.Çoğu yerde iyi yorum gormustum, sizde ne tur sorunlar oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
73mb download maksimum destekleniyor yasadigim yere.
He tamamdir. Millenicom'a bakacagim.TurkNet'de dikkatimi cekmiyor degil, tesekkur ederim.Altyapı. Senin yapabileceğin bir şey değil çok fazla.
Hayır TT.
Hocam 50/8 110TL değil mi?Millenicom kullanıyorum öneririm.Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
50/8 pakete 95₺ veriyorum aylık. 54.5/7.6 alıyorum.
Sorun varsa sorabilirsin
50/8 dediğiniz nedir?Millenicom kullanıyorum öneririm.Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
50/8 pakete 95₺ veriyorum aylık. 54.5/7.6 alıyorum.
Sorun varsa sorabilirsin
35'ten yükselttim 95₺ tarife sundularHocam 50/8 110TL değil mi?
50 indirme 8 yükleme50/8 dediğiniz nedir?
He pardon anladim 50 download 8 upload50/8 dediğiniz nedir?
Anladım teşekkürler...35'ten yükselttim 95₺ tarife sundular
50 indirme 8 yükleme
Alt yapım 64 mbps destekliyor türknet'in 75 TL'ye 100 mbps verdiği engelsiz paketi almak istesem önerir misiniz? ?Kullananlara sormanız lazım.
Ayrıca yakın zamanda tek fiyat sistemine geçtiler yanılmıyorsam. 35Mbps alsanız da 100TL ödüyorsunuz.
Daha iyi pinglere ve müşteri hizmetlerine sahip bir firmadan (Millenicom) alıp 50Mbps hıza 100TL verebilirsiniz.
Karar sizin.
Sizin açtığınız konuda internet sitesinde bir paketi göstermiyorlar demişsiniz.Sebep olarak ise 100/8 ile aynı fiyatta olması dediniz.O zaman siz 50/8 ile aynı fiyattaysa neden 100/8 almadınız?35'ten yükselttim 95₺ tarife sundular
50 indirme 8 yükleme
75TL'lik paket vb. şeyler yok diye biliyorum ama engelli kartı veya ilgili belgeler ile sağlanan indirimler illa ki olabilir bunu türknet'e sorun.Alt yapım 64 mbps destekliyor türknet'in 75 TL'ye 100 mbps verdiği engelsiz paketi almak istesem önerir misiniz? ?