İnternet Sağlayıcısı Öneri

instant89

80+
Reaksiyon skoru
3
Türknetin yaptığı zam lardan sonra daha uygun diye millenicoma gecis yaptim yaklasik 2 aydir millenicom kullaniyorum ama cok sorun yasiyorum en basitinden 2 ayda yaklasik 2 hafta surekli internet kopuyodu teknik destek ekibine defalarca istek actim 2 hafta sonunda kopmalari duzelttiler ama bu sefer de internet hizimi dusurduler bunun icin de 5 6 kere istek actim ama bi faydasi olmadi hala internet hizim dusuk ugrasmayi biraktim artik super online a gecmek istedim 2 haftadir baglanti yapmiyolar onu da iptal ettirdim netspeed e gecmeyi dusunuyorum fakat cevremde kullanan kimse yok onda da tereddut ediyorum turknet harici guzel bir saglayici onerebilirmisiniz

Neden türknet istemiyorsunuz onla da mı aynı sorunları yaşadınız
Türknet kullanıcısıyım aşırı memnunum şahsen

Neden türknet istemiyorsunuz onla da mı aynı sorunları yaşadınız
Türknet kullanıcısıyım aşırı memnunum şahsen
Ben de türknet den memnundum fakat bütcemi aşmaya başladı çok fazla zam yaptilar bütce sorunu olmasa kesinlikle türknet kullanırdım

Yaklaşık 1 yıldır GıbırNet kullanıyorum ve memnunum. 1 yılda sadece 1 kere internet gitti, onda da 5-10 dakika sonra geldi. Bu firma da Comnet gibi batmadığı ve sık sık kesinti, hız düşmesi yaşamadığım süre boyunca değiştirmeyi düşünmüyorum.

10line paran yok ise.
Netgsm paran var ise.
Gigaspeed türktelekom altyapısından 1000lik almak için.
Türknet Türknet altyapısı var ise iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,597
Üyeler
190,937
Son üye
Kaymer
Geri