Öneri İnternet sağlayıcısı önerileri

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,248
Binamızın tam karşısında bir yıkımdan sonra, internet bağlantımız gitti. Türk Telekom da ilgilenmiyor, hala daha en kısa zamanda ilgileneceklerini söylüyorlar gelen giden yok bir haftadır. Bu yüzden yeni bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum, önerileriniz nedir? Şu an kullandığımız, daha doğrusu kullanamadığımız paket 460 TL ve 75 mbps

Binamızın tam karşısında bir yıkımdan sonra, internet bağlantımız gitti, Türk Telekom da ilgilenmiyor, hala daha en kısa zamanda ilgileneceklerini söylüyorlar gelen giden yok bir haftadır. Bu yüzden yeni bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum, önerileriniz nedir? Şu an kullandığımız, daha doğrusu kullanamadığımız paket 460 TL ve 75 mbps
şu aralar milenicom görüyorum bi bakabilirsiniz fiyat önemömli değil derseniz türknet tabii ki ha bu arada binanızdaki kişilerde şikayet ederse arayıp kesin geliyorlar ben öyle yapmıştım 2 gün sürmemişti gelmeleri

şu aralar milenicom görüyorum bi bakabilirsiniz fiyat önemömli değil derseniz türknet tabii ki ha bu arada binanızdaki kişilerde şikayet ederse arayıp kesin geliyorlar ben öyle yapmıştım 2 gün sürmemişti gelmeleri
Tek kullanan biziz hatta biri internet bile kullanmıyor

Binamızın tam karşısında bir yıkımdan sonra, internet bağlantımız gitti. Türk Telekom da ilgilenmiyor, hala daha en kısa zamanda ilgileneceklerini söylüyorlar gelen giden yok bir haftadır. Bu yüzden yeni bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum, önerileriniz nedir? Şu an kullandığımız, daha doğrusu kullanamadığımız paket 460 TL ve 75 mbps
İss yi 10 gün önce değiştim. Netspeed 100lük fiber 3 aylığına 380TL modem ücreti dahil.
3 ay sonra değiştiririm.
Bi bak hiç biri bu kadar para etmez anlık en mantıklısı netspeed.

Binada Türk Telekom harici altyapı var mı ki?

Büyük ihtimal kablo kopmuştur. Biraz uzun sürer. Farklı firmayada geçseniz; sorunun çözümünün garantisi yok.
Tt'ye geçin bence.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım aynı yerde aynı sorunu yaşıyoruz

Dostum tr de en iyi hizmet veren tek firma kablonettir. Digerleri ariza ve sorun karsisinda cabuk cozum bulmuyorlar yada ugrastiriyorlar bazen de kesintiler olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,799
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri