Neler Yeni

Öneri İnternet sağlayıcısı önerisi. Comnet nasıl ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Merhaba şuanlik netspeed kullanıyorum gayet memnunum ama son zamlardan sonra 35 Mbps pakete 150 lira vermek istemiyorum o yüzden yeni internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Şuanlik aklımda comnet var. Türknet önermeyin kendileri ile pek iyi deneyimim olmadı diğer önerilere açığım fiyatı 130+ üstü olmadığı sürece sorun yok

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Millenicom kulanıyorum gayet memnunum. %95'lik verim alıyorum.

35 mgbit 110 lira. Benim kodumla üye olursan 1 ay da bedava.

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Merhaba şuanlik netspeed kullanıyorum gayet memnunum ama son zamlardan sonra 35 Mbps pakete 150 lira vermek istemiyorum o yüzden yeni internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Şuanlik aklımda comnet var. Türknet önermeyin kendileri ile pek iyi deneyimim olmadı diğer önerilere açığım fiyatı 130+ üstü olmadığı sürece sorun yok
pek bilinmeyen yeni yeni türknet sayesinde oluşmuş bu tarz internet sağlayıcıları pek güvenilir değil gibi. superonline kampanyalarına bak aşırı ucuza yüksek hız veriyorlar.

bextrium

80+
Gıbırnet kullanıyorum, gayet memnunum. 200mbps Donwload, 30mbps upload 160 lira. Mis gibi.

RaMo55

80+
1665144768533.png

Firmayı kurulduğundan bu yana kullanıyorum. Veri merkezi firması bazı arkadaşlar yeni firma demiş veya türknet sayesinde demiş neye göre dedi bilmiyorum ama alakası yok.
Firmanın birçok veri merkezi ile peering var kendi de veri merkezi olduğu için. Hangi yeni kurulan firma peering hizmeti bu şekilde sunuyor ki ?
Firma gelişen firma ve +1000 Mbps hızları Telekomdan sonra sunan 2.firma millet daha o hızları veremiyor veya 200 Mbps kadar verebiliyor.
Firmadan ziyade sizin alt yapınız önemli bunu unutmayın.

- Firmanın Kullanıcıların bulunduğu TELEGRAM VE FACEBOOK Grubu mevcut fikir edinebilirsiniz merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Firmayı kurulduğundan bu yana kullanıyorum. Veri merkezi firması bazı arkadaşlar yeni firma demiş veya türknet sayesinde demiş neye göre dedi bilmiyorum ama alakası yok.
Firmanın birçok veri merkezi ile peering var kendi de veri merkezi olduğu için. Hangi yeni kurulan firma peering hizmeti bu şekilde sunuyor ki ?
Firma gelişen firma ve +1000 Mbps hızları Telekomdan sonra sunan 2.firma millet daha o hızları veremiyor veya 200 Mbps kadar verebiliyor.
Firmadan ziyade sizin alt yapınız önemli bunu unutmayın.

- Firmanın Kullanıcıların bulunduğu TELEGRAM VE FACEBOOK Grubu mevcut fikir edinebilirsiniz merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Merhaba yorumun için teşekkür ederim internet hızı kadar benim için Teknik desteği de önemli o konuda nasıl buluyorsunuz birde o telegram gruplarına nereden giriş yapabilirim

ahmetbirs

80+ Bronze
Selam daha önce bu konuda forumda ufak bir konu açmıştım türknet zamlarından sonra comnete geçiş yaptım bir süredir kullanıyorum 35 mbs de en iyi sağlayıcı diyebilir gerek fiyat gerek performans olarak hız testlerim 33 32 arası wifi ile bağlanıyorum aylık 89 tl daha ucuzu görmedim kendi adresin için sorgula 35 mbs için adresinde de bir problem yoksa kendimce tavsiye ederim, ön yargılarım vardı comnet için fakat hiç bir problem yaşamadım CMT837PWP kodum ile bedava +45 güne çıkmış kullanabilirsin. ayrıca bir sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışırım.

RaMo55

80+
Merhaba yorumun için teşekkür ederim internet hızı kadar benim için Teknik desteği de önemli o konuda nasıl buluyorsunuz birde o telegram gruplarına nereden giriş yapabilirim
Telegrama giriş yapın arama yerine COMNET yazın 850 Kişilik grup var katılabilirsiniz.
Şimdi teknik destek konusunda iyi olduğunu söyleyemem eksik yanları mevcut bu yüzden alt yapınız iyiyse geçin diyorum ki desteğe işiniz düşmesin.
Sözleşmesiz firmalar destek sistemi zaten iyi olanı yok yapabilecekleri bir şeyde yok sadece kayıt açabiliyorlar her arızaya telekom bakıyor.
Comnette şöyle bir sistem var eve kadar arızalara telekom bakıyor 120 TL karşılığında 30 TL karşılığında normal arıza kaydı var yani Telekom kendi sorumluluğundaki alana bakıyor eğer sorun kendilerindeyse para almıyorlar ama sorun kullanıcı kaynaklı iç tesisat veya modem ile ilgiliyse 30 TL tahsil ediyorlar.

Sonuç olarak alt yapın önemli. Destek sistemi basit konularda hızlı 1-2 saat içerisinde cevap veriyorlar fakat fiziki müdaheleler tamamen telekom ile ilgili. Düzgün iletişim kurarsan temsilci ile sorun yaşamazsın ama üst perdeden konuşma veya argo olursa hesabı kapatırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,447
Üyeler
164,499
Son üye
Umut026
Top Bottom