Neler Yeni

Öneri İnternet sağlayıcısı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Modemin arkasında yazıyor olması lazim. Admin admin dir büyük ühtimalle
Onları biliyom hatta şuan girdim ama yeni modemi nasıl ayarlıyacağımı bilmiyorum yoksa şifre yi kullanıcı adını biliyorum arayüzede girebiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Hmm anladım teşşekürler
Şifre karısık büyük harf kücük harf ve sayıdan olmasi lazim. Yoksa elinizde müşteri hizlimetlerinden mesaj olarak atmalarını isteyebilirsin çok basit. Modem kurulumu için xxxx nolu aboneliğimin kullanıcı adı ve şifresini istiyorum demen yeterli

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Şuanlık türktelekomdayız ayda 80-100 arası bir fatura ödesek bile hiçbir yerde çekmiyor modemin dibinde bile dahil yeni bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyoruz herkes şikayetci sizce hangisini tercih etsek iyi olur 100 lira aylık olarak evde ben ve kardeşim oyun oynuyoruz baya evdekilerde instagram youtube filan kullanıyor bazen oyun indiriyorum
https://donanimarsivi.com/forum/konu/tuerknete-gecme-suerecim-gecmeyi-duesuenenler-bakabilir.143097/ Türknete geçtim ttnetten hızlı geçirdiler denemek istersen hız testi vs. linkte var

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂
hız testi.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂 Alıntıyı görüntüle
Peki hocam bizim burda altyapı yok diyorlar ve ölçtüğümde 75mbps diyor peki ödemeyi nasıl yapıyorsun birde kurulum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
ödemeyi nasıl yapıyorsun derken ben ttden geçiş yaptım kurulum ücreti ödemedim
Öyle değil örneğin türkneti şubesi yok işte ödemeyi bankadan veya farklı bir kurumdan mı yapıyoruz

Top Bottom