Öneri İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Rihhen

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar Şuan Türk Telekom 24 mb internetine 110 tl ödüyorum ve taahütüm haziranda sona eriyor . Oyun oynarken 500 pingin altına düşmüyor .

1620116043679.png

Yukarıda Attığım Fotoğrafda alt yapımın desteklediği Milleni.com Paketleri 100mb 110 tl lik paketi almayı düşünüyorum .
Bir adet de wifi 6 modem alacağım Sizce Nasıl Olur ?

Millenicom öneriyorum.
TTnet'ten 1 ay önce millenicom geçtim konum burada:

Arkadaş davet koduyla 1 ay ücretsiz deneyip beğenmezsen ayrılabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom öneriyorum.
TTnet'ten 1 ay önce millenicom geçtim konum burada:

Arkadaş davet koduyla 1 ay ücretsiz deneyip beğenmezsen ayrılabilirsin.
50/8 paket kullanıyorum aylık 95₺
1620116315157.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Şuan Türk Telekom 24 mb internetine 110 TL ödüyorum ve taahütüm haziranda sona eriyor . Oyun oynarken 500 pingin altına düşmüyor .

Alıntıyı görüntüle

Yukarıda Attığım Fotoğrafda alt yapımın desteklediği Milleni.com Paketleri 100mb 110 TL lik paketi almayı düşünüyorum .
tavsiye olarak ilk ay 35/6 bağlatın. Daha sonra yükseltmek istediğinizi söylediğinizde daha uygun fiyat sunabiliyorlar. Bana öyle olmuştu.

Millenicom modemin ücretini ayrı olarak almıyor mu? Bildiğim kadarıyla direkt modemin ücretini ödeyip satın alıyorsun.
14.99 tl kira bedeli ile de alabiliyorsun öyle 129 tl. Gerek yok Türknet fiber ise 85tl modem dahil kira yok. 45 tl daha ucuz. Fiber sorun yaratmaz zaten.

14.99 TL kira bedeli ile de alabiliyorsun öyle 129 TL. Gerek yok Türknet fiber ise 85tl modem dahil kira yok. 45 TL daha ucuz. Fiber sorun yaratmaz zaten.
Modem alacağını söylediği için sordum

Arkadaşlar Şuan Türk Telekom 24 mb internetine 110 TL ödüyorum ve taahütüm haziranda sona eriyor . Oyun oynarken 500 pingin altına düşmüyor .

Alıntıyı görüntüle

Yukarıda Attığım Fotoğrafda alt yapımın desteklediği Milleni.com Paketleri 100mb 110 TL lik paketi almayı düşünüyorum .
Türknet ve Millenicom a bakabilirsin.

Modem alacağını söylediği için sordum
Almak zorunda değil Türknette ondan diyorum zaten bedava veriyorlar. Millenicom alırsa ya modem almak zorunda ya da 15 tl kira ödemek zorunda. Masraf yani. Bir de üstüne daha pahalı fiyat millenicom. Fiberse Türknet daha iyi. VDSL ise Millenicom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri