Yardım İnternet seçimi

vegeta06

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba turktelekom 24mbs internetini kullanıyorum sözleşmem bitti ve 61tl ödediğim fatura güncel olarak 105 tl gözküyor
bende faturayı daha düşük tutma ve turktelekomu istemediğimden ötürü TURKNET diye bir internet sağlayıcısı gördüm alt yapımı sorguladım 35mbs verebiliyorlarmış alt yapıma göre fiyatı da 85 tl herhangi bir şubeleri olmadığı için şüphelendim şikayet var sitesinde de 2013'den bu yana 15.000 civarı şikayet almış aranızda kullanan varmı interneti ve ya kullanıp mağdur olanlar cevaplasınlar lütfen.
Teşekkür ederim

sağlıklı günler :)

Millenicoma bakmanizi oneririm, 5 aydir kullaniyorum bir sorun yasamadim

Merhaba turktelekom 24mbs internetini kullanıyorum sözleşmem bitti ve 61tl ödediğim fatura güncel olarak 105 TL gözküyor
bende faturayı daha düşük tutma ve turktelekomu istemediğimden ötürü TURKNET diye bir internet sağlayıcısı gördüm alt yapımı sorguladım 35mbs verebiliyorlarmış alt yapıma göre fiyatı da 85 TL herhangi bir şubeleri olmadığı için şüphelendim şikayet var sitesinde de 2013'den bu yana 15.000 civarı şikayet almış aranızda kullanan varmı interneti ve ya kullanıp mağdur olanlar cevaplasınlar lütfen.
Teşekkür ederim

Türksat var onu da düşünebilirsiniz. Alt yapı sorgulaması yapın ve hangisi size daha hızlı bir internet sağlayabilir ona bakın. Ama taahhüt ile uğraşmak istemiyorsanız millenicom size daha ılımlı gelebilir. Ayrıca türksat her gün saat 19 ile 24 arası internet hızınızı 25 mbs düşürüyor. Ve Türknet kullanmadım ve kullananı duymadım yakın çevremde.

Kablonet alın (Türksat)

Merhaba turktelekom 24mbs internetini kullanıyorum sözleşmem bitti ve 61tl ödediğim fatura güncel olarak 105 TL gözküyor
bende faturayı daha düşük tutma ve turktelekomu istemediğimden ötürü TURKNET diye bir internet sağlayıcısı gördüm alt yapımı sorguladım 35mbs verebiliyorlarmış alt yapıma göre fiyatı da 85 TL herhangi bir şubeleri olmadığı için şüphelendim şikayet var sitesinde de 2013'den bu yana 15.000 civarı şikayet almış aranızda kullanan varmı interneti ve ya kullanıp mağdur olanlar cevaplasınlar lütfen.
Teşekkür ederim

Altyapından dolayı geçmiyorsan millenicomun müşteri hizmetleri var turknet yerine onu tercih etmeni öneririm en azından karşında robot değil insan olacak sorun çıktığında tekrar foruma gelip türknet reziiliğine bakın diyeceğine eminim. 24mbps 105tl gayet uygun açıkcası ttnet turkcel gibi firmalar adına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,939
Üyeler
187,752
Son üye
suijin
Geri