OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler hocam cevaplarınız için millenicom düşünüyorum eğer söyledikleri 6 uploadı bana verirlerse dünyanın mutlu insanlarından biri olacağım çünkü birazda twitch ortamına bakmak istiyorum benim gibi birine 3 upload bile çok 0.02 yp dan 6 ya çıkınca aman aman nereye geldik olucam turk telekom da da 24 mb lik paketi seçmeyi planlıyorum ama 37 alabilirkende 24 almakta biraz kötü olabilir ama sonradan aklıma 1 mb alıp ne olduğu geliyor 24 yetebilir ama 35 varken bilmiyorum turknettede dow iyi uploada 3 dedi ordada upload az ama nasıl olacak bilmiyorum bir yere gidip altyapımın maksimum kaç upload aldığı öğrenmek istiyorumTürkNet YAPA altyapısında değilsin malesef. Türk Telekom altyapısı üzerinden 37 Mbps'e kadar hız alabiliyorsunuz.
Şu şekilde diyeyim. İstediğiniz firmadan internet kullanabilirsiniz. Millenicom, NetSpeed, TürkNet, Türk Telekom vs. Benim tavsiyem TürkNet veya taahhüt olmayan firmalar olacaktır. Eğer TürkNet kullanacaksanız müşteri hizmetleri olmadığını ve bazı kullanıcıların sorun yaşadıklarını bilin isterim doğruyu söylemek gerekirse. Fakat ben 4 senedir kullanıyorum internet arızam 10'u geçmemiştir ve maksimum 2 iş günü içerisinde sorunum çözülmüştür.
Ben oldukça memnunum diyebilirim. Destek taleplerine yoğunluk olmadığı sürece 12 saat içerisinde dönüş veriyorlar. Karar sizin.
Eğer TürkNet kullanacaksanız arkadaş davet kodumu kullanarak abone olursanız ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet kodum: HKT15IC76DNE