Neler Yeni

İnternet servis sağlayıcısı önerisi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
TürkNet YAPA altyapısında değilsin malesef. Türk Telekom altyapısı üzerinden 37 Mbps'e kadar hız alabiliyorsunuz.
Şu şekilde diyeyim. İstediğiniz firmadan internet kullanabilirsiniz. Millenicom, NetSpeed, TürkNet, Türk Telekom vs. Benim tavsiyem TürkNet veya taahhüt olmayan firmalar olacaktır. Eğer TürkNet kullanacaksanız müşteri hizmetleri olmadığını ve bazı kullanıcıların sorun yaşadıklarını bilin isterim doğruyu söylemek gerekirse. Fakat ben 4 senedir kullanıyorum internet arızam 10'u geçmemiştir ve maksimum 2 iş günü içerisinde sorunum çözülmüştür.
Ben oldukça memnunum diyebilirim. Destek taleplerine yoğunluk olmadığı sürece 12 saat içerisinde dönüş veriyorlar. Karar sizin.
Eğer TürkNet kullanacaksanız arkadaş davet kodumu kullanarak abone olursanız ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet kodum: HKT15IC76DNE
öncelikle teşekkürler hocam cevaplarınız için millenicom düşünüyorum eğer söyledikleri 6 uploadı bana verirlerse dünyanın mutlu insanlarından biri olacağım çünkü birazda twitch ortamına bakmak istiyorum benim gibi birine 3 upload bile çok 0.02 yp dan 6 ya çıkınca aman aman nereye geldik olucam turk telekom da da 24 mb lik paketi seçmeyi planlıyorum ama 37 alabilirkende 24 almakta biraz kötü olabilir ama sonradan aklıma 1 mb alıp ne olduğu geliyor 24 yetebilir ama 35 varken bilmiyorum turknettede dow iyi uploada 3 dedi ordada upload az ama nasıl olacak bilmiyorum bir yere gidip altyapımın maksimum kaç upload aldığı öğrenmek istiyorum

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
öncelikle teşekkürler hocam cevaplarınız için millenicom düşünüyorum eğer söyledikleri 6 uploadı bana verirlerse dünyanın mutlu insanlarından biri olacağım çünkü birazda twitch ortamına bakmak istiyorum benim gibi birine 3 upload bile çok 0.02 yp dan 6 ya çıkınca aman aman nereye geldik olucam turk telekom da da 24 mb lik paketi seçmeyi planlıyorum ama 37 alabilirkende 24 almakta biraz kötü olabilir ama sonradan aklıma 1 mb alıp ne olduğu geliyor 24 yetebilir ama 35 varken bilmiyorum turknettede dow iyi uploada 3 dedi ordada upload az ama nasıl olacak bilmiyorum bir yere gidip altyapımın maksimum kaç upload aldığı öğrenmek istiyorum
Size vermiş olduğum sitelerdeki verilerin %90 doğruluğu bulunmaktadır. Müşteri hizmetleriyle de görüşüp altyapınızın ne kadar desteklediğini öğrenebilirsiniz. Herhangi bir yere gitmenize gerek yok. Eğer çok ısrarcıysanız ilçenizde bulunan Türk Telekom binasına gidip altyapınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
türk telekom. nokta.
4 yıldır kesintisiz sorunsuz. bitti. bu kadar.
benim evimde 2 tane internet var birisi türknet 80mb dowland veriyor birisi turktelekom türktelşekom 20 30 alıyorum ve sürekli hız düşüyor int gidiyor adamları arıyorum altyapınız iyi değil diyorlar tahüt bitiği gibi çıkacağım

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Size vermiş olduğum sitelerdeki verilerin %90 doğruluğu bulunmaktadır. Müşteri hizmetleriyle de görüşüp altyapınızın ne kadar desteklediğini öğrenebilirsiniz. Herhangi bir yere gitmenize gerek yok. Eğer çok ısrarcıysanız ilçenizde bulunan Türk Telekom binasına gidip altyapınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.
Hocam verdiğiniz site yanlış ölçüm yapıyor olabilir mi? Benim evimin direk önünde var erişim kabini tam kapının yanında yani ama uzaklık 42 metre alacağınız hız 94mbps diyor?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Hocam verdiğiniz site yanlış ölçüm yapıyor olabilir mi? Benim evimin direk önünde var erişim kabini tam kapının yanında yani ama uzaklık 42 metre alacağınız hız 94mbps diyor?
Dediğim gibi doğruluk oranı %90. Eğer Türk Telekom altyapısıyla müşteri hizmetleriyle görüşmelisiniz. Fakat sitelerde çıkan ölçümler genellikle ve çoğunlukla doğru çıkıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
benim evimde 2 tane internet var birisi türknet 80mb dowland veriyor birisi turktelekom türktelşekom 20 30 alıyorum ve sürekli hız düşüyor int gidiyor adamları arıyorum altyapınız iyi değil diyorlar tahüt bitiği gibi çıkacağım
hocam olabiliyor hocam her marka mükemmel olucak dite bir şey yok her markada sorun yaşayan çıkıyor ben sadece görüp deneyim ettiğimden söylüyorum internet az yavaşlıyor direk arıyor bir sonraki gün tam paketinde internet alıyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Modem arayüzünde maks alacağın hız gözüküyor diye biliyorum

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

Ekler

• .__Welcome to the Web-Based Configurator__. - Opera 1.10.2020 12_58_51.png
    .__Welcome to the Web-Based Configurator__. - Opera 1.10.2020 12_58_51.png
    264.6 KB · Hit: 20

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
zyxel de bilmiyorum da benim modem türk telekomun en son verdiği vdsl olanlardan benim arayüzde direkt ilk sayfada çıkıyor
hocam bildiğim kadarıyla uploadı öğrenmek için aramak fln lazım konu açtım orada öyle dediler

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Maximum Veri Oranı (Kbps)1477644359

Benim arayüzde bu şekilde gözüküyor bir de şu an aldığım veriler gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bildiğim kadarıyla uploadı öğrenmek için aramak fln lazım konu açtım orada öyle dediler

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Maximum Veri Oranı (Kbps)1477644359

Benim arayüzde bu şekilde gözüküyor bir de şu an aldığım veriler gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi: