hepsini denedim işte olmuyor yarın resetlicem ama hiç şifreyi değiştirmedik modemin arkasında ne yazıyorsa hala öyle şifre.kullanıcı adı : admin – şifre : ttnet
kullanıcı adı : admin – şifre : admin
kullanıcı adı : admin – şifre : turktelekom
kullanıcı adı : admin – şifre : 1234
bunların hepsini denediniz ve olmadıysa arayüz şifresi değişmiştir
hocam arayüz şifresi ile wifi şifresi farklı şeyler modem arayüzüne ilk girişte arayüz şifresini değiştirmeni ister birisi girmiş değiştirmiştirhepsini denedim işte olmuyor yarın resetlicem ama hiç şifreyi değiştirmedik modemin arkasında ne yazıyorsa hala öyle şifre.
Direk reset atayım yarın inşallah internet paketi gitmez indirme hızını arttırmak için almıştım.hocam arayüz şifresi ile wifi şifresi farklı şeyler modem arayüzüne ilk girişte arayüz şifresini değiştirmeni ister birisi girmiş değiştirmiştir
https://www.burakgultekin.com.tr/bi...dem-kullanici-adi-ve-sifresini-bulma-ogrenme/
şu siteye bir gözat güzelce anlatmış ne yapman gerektiğini
türk telekom ek paket mi satıyor hızlandırmak için?Direk reset atayım yarın inşallah internet paketi gitmez indirme hızını arttırmak için almıştım.
bilmiyorum okadarını internet downloand hızı 15 16 ken 35 e çıkarttık parayla.türk telekom ek paket mi satıyor hızlandırmak için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa ana paketi mi değiştirdiniz
kullanıcı adı : admin – şifre : ttnetbilmiyorum okadarını internet downloand hızı 15 16 ken 35 e çıkarttık parayla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki internet şifresini değiştirince girişteki arayüz şifresine ne yazcaz? admin turktelekommu yoksa bizim belirlediğimiz internetin şifresimi?
Resleyip tekrar dene. Reslemek istemiyorsan müşteri hizmetlerini ara oradan da değişiyor diye biliyorum. Oradan hallederler res vs girmek istemiyorsanTürk telekom kullanıyom şifre yerine
kullanıcı adı admin
şifre turktelekom
yazıyorum ama yanlış diyor.