Modem arayüzü şifre kullanıcı adı öğrenme

bedirrhan

80+
Reaksiyon skoru
27
modem arayüzüne girip ayar yapmak istiyoru ama kullanıcı adı şifre bilmiyorum nereden öğrenebilirim

Eğer bilmiyorsan modemini resetleyebilirsin. Resetledikten sonra kullanıcı adı ve şifre ilk hali gibi "admin - admin" oluyor.

resetlersem ne değişir . wifi şifresi falan değişir mi
Her şey sıfırlanıyor. Resetledikten sonra modemin arkasındaki şifreyi alıyor veya şifresiz kalıyor diye biliyorum, tekrar şifrelemen lazım. WI-FI ismi de değişiyor, onu da tekrar ayarlayabilirsin.

hiç oralarla uğraşamam valla başka yolu yok mu
Yok. Uğraşamam dediğin şey 3 dakika falan sürüyor. Başka bir yolu yok.

Anlamıyorum dersen müşteri hizmetleri eşliğinde sıfırlayabilirsin ki o da 3 dakika değil 30 dakika sürer :D

Yok. Uğraşamam dediğin şey 3 dakika falan sürüyor. Başka bir yolu yok.

Anlamıyorum dersen müşteri hizmetleri eşliğinde sıfırlayabilirsin ki o da 3 dakika değil 30 dakika sürer :D
birkaç ay önce yaptım zaten de . valorant için ayar çekmeyi düşünüyorum youtube ve chatcpt yardımıyla immo 2 de oynuyorum internetin iyi olması lazım bişe değiştirirmi ki yapacağım ayarlar

birkaç ay önce yaptım zaten de . valorant için ayar çekmeyi düşünüyorum youtube ve chatcpt yardımıyla immo 2 de oynuyorum internetin iyi olması lazım bişe değiştirirmi ki yapacağım ayarlar
Aşırı bir şey etkilemez ki. Zaten modem arayüzünde port oluşturma, 2.4-5GHz kanal açma ve şifre değiştirmekten başka pek bir şey yok. Yani orada internetini hızlandıracak veya pingini düşürecek ayar var mı diye sorarsan hayır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,298
Üyeler
175,189
Son üye
ahmetinyo
Geri