Her şey sıfırlanıyor. Resetledikten sonra modemin arkasındaki şifreyi alıyor veya şifresiz kalıyor diye biliyorum, tekrar şifrelemen lazım. WI-FI ismi de değişiyor, onu da tekrar ayarlayabilirsin.resetlersem ne değişir . wifi şifresi falan değişir mi
Yok. Uğraşamam dediğin şey 3 dakika falan sürüyor. Başka bir yolu yok.hiç oralarla uğraşamam valla başka yolu yok mu
birkaç ay önce yaptım zaten de . valorant için ayar çekmeyi düşünüyorum youtube ve chatcpt yardımıyla immo 2 de oynuyorum internetin iyi olması lazım bişe değiştirirmi ki yapacağım ayarlarYok. Uğraşamam dediğin şey 3 dakika falan sürüyor. Başka bir yolu yok.
Anlamıyorum dersen müşteri hizmetleri eşliğinde sıfırlayabilirsin ki o da 3 dakika değil 30 dakika sürer![]()
Aşırı bir şey etkilemez ki. Zaten modem arayüzünde port oluşturma, 2.4-5GHz kanal açma ve şifre değiştirmekten başka pek bir şey yok. Yani orada internetini hızlandıracak veya pingini düşürecek ayar var mı diye sorarsan hayır.birkaç ay önce yaptım zaten de . valorant için ayar çekmeyi düşünüyorum youtube ve chatcpt yardımıyla immo 2 de oynuyorum internetin iyi olması lazım bişe değiştirirmi ki yapacağım ayarlar