hocam bende alıcam 5k para vericem vatan bilgisayardan toplamaya karar verdim sende bi bak eğer bütçene uygun toplayabiliyorsan al ordan sıkıntı çıkmazyeni bir sistem alacam fakat incehesap itopya gamegaraj gibi sitelere güvenemiyorum sonuç olrak 5k para vercem bu siteler güvenli midir dolandırır mi
Son yaptığım gönderiyi acilen incelemelisin tam sana göreyeni bir sistem alacam fakat incehesap itopya gamegaraj gibi sitelere güvenemiyorum sonuç olrak 5k para vercem bu siteler güvenli midir dolandırır mi
Sende bakmalısınhocam bende alıcam 5k para vericem vatan bilgisayardan toplamaya karar verdim sende bi bak eğer bütçene uygun toplayabiliyorsan al ordan sıkıntı çıkmaz
imkansız dolandırmaları sakın gidip vatan dan falan alma acayip kazık yersin İncehesap game garaj itopya teknobiyotik bunlar güvenilir siteler gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsinizyeni bir sistem alacam fakat incehesap itopya gamegaraj gibi sitelere güvenemiyorum sonuç olrak 5k para vercem bu siteler güvenli midir dolandırır mi
vatan pek iyi bir karar değil pahalı orası.hocam bende alıcam 5k para vericem vatan bilgisayardan toplamaya karar verdim sende bi bak eğer bütçene uygun toplayabiliyorsan al ordan sıkıntı çıkmaz
hiçbir sorun olmaz ben daha yeni alışveriş yaptım yüzde yüz güvenliyeni bir sistem alacam fakat incehesap itopya gamegaraj gibi sitelere güvenemiyorum sonuç olrak 5k para vercem bu siteler güvenli midir dolandırır mi
hocam bende alıcam 5k para vericem vatan bilgisayardan toplamaya karar verdim sende bi bak eğer bütçene uygun toplayabiliyorsan al ordan sıkıntı çıkmaz
Gamegaraj, Sinerji, İtopya, İncehesap, İnventus, Vatan. Bunlar hepsi güvenilir sitelerdir. İncehesap'ı bilmiyorum. Diğer hepsinin mağazası vardır.yeni bir sistem alacam fakat incehesap itopya gamegaraj gibi sitelere güvenemiyorum sonuç olrak 5k para vercem bu siteler güvenli midir dolandırır mi
vatan bilgisayardan parça parça aldıklarım incehesap gibi bir sitede 50tl fark oluyor o kadarvatan pek iyi bir karar değil pahalı orası.
Toplamayı düşündüğünüz sistem için konu açın hocam yardımcı oluruz. iyi günler iyi forumlar.vatan bilgisayardan parça parça aldıklarım incehesap gibi bir sitede 50tl fark oluyor o kadar
Hepsi güvenli ama benim tercihim gamegaraj olurdu.Vatandan alırsanız borçsuz girip borçlu çıkarsınız.yeni bir sistem alacam fakat incehesap itopya gamegaraj gibi sitelere güvenemiyorum sonuç olrak 5k para vercem bu siteler güvenli midir dolandırır mi