İnternet sorunu hangi modem işimi görür

Reaksiyon skoru
7
Merhaba Arkadaşlar İyi Bayramlar Cümleten Evimde Türktelekom Altyapısı internet var 50 magabit yapmadan önce Steam Pubg Oyuna Girince İnternet Kopması Olmuşmuyordu 50 Magabit Yapınca Atıyor Normaldede kopmlar oluşuyor Müşteri Hizmetlerinide Aradım Arıza var diyorlar düzeliyor yine atıyor wifiden baglanırken önermiyor eski diyor kopmalar falan olabiliir diyor başka modem denicem 0 modem marka konusunda öneriri

Merhaba Arkadaşlar İyi Bayramlar Cümleten Evimde Türktelekom Altyapısı internet var 50 magabit yapmadan önce Steam Pubg Oyuna Girince İnternet Kopması Olmuşmuyordu 50 Magabit Yapınca Atıyor Normaldede kopmlar oluşuyor Müşteri Hizmetlerinide Aradım Arıza var diyorlar düzeliyor yine atıyor wifiden baglanırken önermiyor eski diyor kopmalar falan olabiliir diyor başka modem denicem 0 modem marka konusunda öneriri
Hat değerlerini atarmısın.

192.168.1.1 modem arayüzüne gir bi bak birde altyapın kaç destekliyor 50 destekleyip sende 50 alırsan kopma olması normal

Keenetic Modem almak istiyorsanız yardımcı olabilir. Model hakkında da bilgi alabilirsiniz.
Modem değerlerinizi atarsanız , modem mi hat kaynaklı mı sorun var bakılabilir.

Zyxel VMG3312 B10B
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem marka modeli nedir.
Zyxel VMG3312 B10B bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keenetic Modem almak istiyorsanız yardımcı olabilir. Model hakkında da bilgi alabilirsiniz.
Modem değerlerinizi atarsanız , modem mi hat kaynaklı mı sorun var bakılabilir.
Asus Tp link tarzı bakıyorum

Geri