İnternet sorunum var lütfen yardım

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar merhaba bundan 2 gün once pc topladim ve baktığımda sadece ethernet girişi vardı internetten az çok araştırdım baktım wireless wifi adaptörler varmiş hem usb hemde anten şeklinde bundan yaklaşık 2 saat önce bi usbli wireless wifi aldim taktigimda calisti ki ilk sorunlar burda basladi internet kilobayt kilobayt indirdi ama oyuna girdiğimdeysr cillop gibi 1 ms di benim sizden asıl yardım istediğim şey ben steaamdan oyun indirirken 3 mb 3 mb indirmeye basliyor yavaş yavaş 10 kilobayt hatta 0 a kadar düşüyor ve bi anda internetten atıyor örneğin video izliyorum binada atıyor bundan 15 dk once asetto corsa indirmeye çalıştım ama dedigim gibi yaklaşik 500mb indirdi ve 30 saniye içinde 0 kb a düştü arkadaşlar lütfen yardımcı olun;’(

Arkadaşlar merhaba bundan 2 gün once pc topladim ve baktığımda sadece ethernet girişi vardı internetten az çok araştırdım baktım wireless wifi adaptörler varmiş hem usb hemde anten şeklinde bundan yaklaşık 2 saat önce bi usbli wireless wifi aldim taktigimda calisti ki ilk sorunlar burda basladi internet kilobayt kilobayt indirdi ama oyuna girdiğimdeysr cillop gibi 1 ms di benim sizden asıl yardım istediğim şey ben steaamdan oyun indirirken 3 mb 3 mb indirmeye basliyor yavaş yavaş 10 kilobayt hatta 0 a kadar düşüyor ve bi anda internetten atıyor örneğin video izliyorum binada atıyor bundan 15 dk once asetto corsa indirmeye çalıştım ama dedigim gibi yaklaşik 500mb indirdi ve 30 saniye içinde 0 kb a düştü arkadaşlar lütfen yardımcı olun;’(
markasından kaynaklı herhalde, imkanınız varsa ethernet kablosu ile bağlayın.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Hit: 47
En temizi kablo çekmek hocam.

Hocam salon oda arası 10 metre kapıdan nasıl geçecek
Ben şöyle yaptım. Modemi direk odama aldım. Kabloyu mutfaktan kapı üstü hizada geçirdim ve çaprazlama delik deldim. Mutfak kapısının üstünden salon kapısının üstünden başlayıp aşağıya kadar kablo geçirdim ve salon kapısının en sol altına görülmeyecek bir delik deldim. Ordan salonun içinden yer hizasında salon camının kenarına kadar götürüp (eskiden VDSL kullanıyorduk orada annemlerin odasına giden açık giriş var.) Ordan kabloyu geçirdik. Oradan da annemlerin odasının üstündeki kapıdan benim odamdaki duvara boş delik vardı ordan bağlayıp geçirdim. Modemi öyle aldım odama. 3 metre bir tane Cat7 kablo aldım bağlantı da falan hiçbir problem yok. Böyle yöntem uygulayabilirsiniz. Ha ben neden modemi salona koyup kablo çekmedim odama? Fiber kablo ince olduğu için hiç belli olmuyor o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,427
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri