internet sürekli git gel yapıyor

marilyn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,763
binada ortak internet kullanıyoruz 50mbps 8 uploadlık bir paketi var sanırım 40-50mbps alıyorum genellikle ama attığım ss deki gibi internet birden göçüyor 1 modem var 2 kat modem alt katta 2. kattada router var ben routerden bağlanıyorum 192.168 e girdiğimde bağlı olan kullanıcıları göremiyorum önceki modem menüsünde bağlı kişiler ve ne kadar kullandıkları görünüyordu bu internet hızını nasıl çözerim neyden kaynaklanıyor bulamadım
1633364176850.png

binada ortak internet kullanıyoruz 50mbps 8 uploadlık bir paketi var sanırım 40-50mbps alıyorum genellikle ama attığım ss deki gibi internet birden göçüyor 1 modem var 2 kat modem alt katta 2. kattada router var ben routerden bağlanıyorum 192.168 e girdiğimde bağlı olan kullanıcıları göremiyorum önceki modem menüsünde bağlı kişiler ve ne kadar kullandıkları görünüyordu bu internet hızını nasıl çözerim neyden kaynaklanıyor bulamadım
Ss bulunmuyor maalesef

Alıntıyı görüntüle
Router bagalanirsan gorrmezsin modemim kendisine baglan oyle bak bakalim

1633364252847.png

bu da normaldeki hız 50 ye kadar çıkıyor ama testi yaparken drop geldi 30 a düştü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Router bagalanirsan gorrmezsin modemim kendisine baglan oyle bak bakalim
çekmiyor maaleysef

bu dropları nasıl önlerim vs bilgisi olan varmı

Alıntıyı görüntüle

bu da normaldeki hız 50 ye kadar çıkıyor ama testi yaparken drop geldi 30 a düştü

çekmiyor maaleysef

bu dropları nasıl önlerim vs bilgisi olan varmı
Buyuk ihtimalle routerden dolayi hocam

mhyi ara konuş sorunu söyle
(aydandır dememeliyim..aydandır dememeliyim..aydandır dememeliyim..aydandır dememeliyim..)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,228,176
Üyeler
199,637
Son üye
erenysl16

Geri