İnternet taahhüt üm bitiyor.

Altyapi

• Türknet

Oylar: 21 42.0%
  • Milenicom

Oylar: 23 46.0%
  • Netspeed

Oylar: 2 4.0%
  • Turktelekom

Oylar: 3 6.0%
  • Turkcell

Oylar: 1 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Aradim türk telekomu 105 tl ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 tl ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.

Aradim türk telekomu 105 TL ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 TL ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.
türknet

turknet öneriyorlardı ona bakabilirsiniz

Aradim türk telekomu 105 TL ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 TL ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.
Turknet tavsiye ederim

Türknet veya milenicom olabilir. Müşteri hizmetlerini ara mutlaka ne kadar hız alabildiğini iyice kavra. Türk Telekom pişmanlıktır.

Müşteri hizmetleri kötü diyorlar ama bilmiyorum pek
knk iyi ben millenicom kullandım 8 9 aydan sonra arayınca müşteri hizmetleri açmıyor robot destek kaydı açıyor oda bir işe yaramıyor

Milleni al beğenmezsen iptal edersin

türknet bence kendi altyapıları yoksa sıkıntı çıkarabilir
Kendi altyapıları yok Türk Telekom un altyapi si bulunuyor. Kararsiz kaldım

knk iyi ben millenicom kullandım 8 9 aydan sonra arayınca müşteri hizmetleri açmıyor robot destek kaydı açıyor oda bir işe yaramıyor
Bu internet başvurusu yaparken ek ücret oduyormuyuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri