DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
usta şans işiii hepsi tt altyapısı sonuçtaTürknet pişmanlıktır
müşteri hizmetlerine bağlamıyorKesinlikle Millenicom öneriyorum. Müşteri hizmetleri gerçekten bilgili ve ilgililer. Hız olarakta vaat ettikleri hızları verebiliyorlar.
@Rennes hocam da millenicom kullanıcısı ve bir rehberi bulunuyordu o da yardımcı olabilir.
Bu Max süre dediğim daha kısa sürede de bağlanır.O ne kadar sürede bağlanıyor acaba.
Bayramda aramıştık biz internet almak için bayramda bağlayamadıklarını ama bayramdan hemen sonra bağlayabileceklerini ilettiler ve dedikleri gibi bağladılar.O ne kadar sürede bağlanıyor acaba.
Aynı kampanya milenicomdada varda bilemedim kesinti olsun vs vs istemiyorum.2 ay fatura odemiycem bu ödemediğim ücret ile kendime x herhangi bir şey Alicam turknetin kampanyasi cidden harika millenicom vs den önce turknet vardı bilginiz olsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Türk Telekom'dan uzak dur. Aboneliği iptal etme diye doğal hakkın olsa bile acı çekmeden iptal ettiremiyorsun.Aradim türk telekomu 105 TL ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 TL ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.
Daha pahalı üstüne TT altyapısı var galiba. Türktelekom ilr yarışıyor fiyatta.Bir kimse turkcell dememiş?
usta kesinti 2 yıl önce vardı 2 aydır 1 kere kesilmediAynı kampanya milenicomdada varda bilemedim kesinti olsun vs vs istemiyorum.
Geçen gece konuştum 24mbs hızı bana 150 tl ye satıyordu.Türk Telekom'dan uzak dur. Aboneliği iptal etme diye doğal hakkın olsa bile acı çekmeden iptal ettiremiyorsun.
Millenicom vs turknetten sonra kurulduAynı kampanya milenicomdada varda bilemedim kesinti olsun vs vs istemiyorum.
tahhütsüzde iptal etmek ücretsizmilleni iptal edince 287 TL fatura çıktı