İnternet taahhüt üm bitiyor.

Altyapi

• Türknet

Oylar: 21 42.0%
  • Milenicom

Oylar: 23 46.0%
  • Netspeed

Oylar: 2 4.0%
  • Turktelekom

Oylar: 3 6.0%
  • Turkcell

Oylar: 1 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
Kesinlikle Millenicom öneriyorum. Müşteri hizmetleri gerçekten bilgili ve ilgililer. Hız olarakta vaat ettikleri hızları verebiliyorlar.
@Rennes hocam da millenicom kullanıcısı ve bir rehberi bulunuyordu o da yardımcı olabilir.
O ne kadar sürede bağlanıyor acaba.

Türknet pişmanlıktır
usta şans işiii hepsi tt altyapısı sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle Millenicom öneriyorum. Müşteri hizmetleri gerçekten bilgili ve ilgililer. Hız olarakta vaat ettikleri hızları verebiliyorlar.
@Rennes hocam da millenicom kullanıcısı ve bir rehberi bulunuyordu o da yardımcı olabilir.
müşteri hizmetlerine bağlamıyor

O ne kadar sürede bağlanıyor acaba.
Bayramda aramıştık biz internet almak için bayramda bağlayamadıklarını ama bayramdan hemen sonra bağlayabileceklerini ilettiler ve dedikleri gibi bağladılar.

35/6'lık paketten aldığım sonuçlar. Değerler stabil hiç değişmiyor. (Ethernet kablosu ile aldığım değerler*)
1623684514961.png

2 ay fatura odemiycem bu ödemediğim ücret ile kendime x herhangi bir şey Alicam turknetin kampanyasi cidden harika millenicom vs den önce turknet vardı bilginiz olsun.
Screenshot_20210614-182422.png

Screenshot_20210614-182414.png

Aradim türk telekomu 105 TL ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 TL ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.
Türk Telekom'dan uzak dur. Aboneliği iptal etme diye doğal hakkın olsa bile acı çekmeden iptal ettiremiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri