İnternet tarafsız mıdır?

İnternet tarafsız mıdır?

• Evet

Oylar: 1 2.3%
  • Hayır

Oylar: 42 97.7%

• Oy kullanan toplam üye
    43
parası olanın tarafındadır

Basit bir cevap vereyim mi hocam bilemeyiz,çünkü internet yine aynı adamların elinde ama ben öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum zaten aksini sizin verdiğiniz örnek üzerine gidersek Ay’a gidilmediğini iddia eden birçok kaynak var ve gayet kolay bulabiliyoruz zaten adamların bizi ikna etmek gibi bir dertleri olduğunu düşünmüyorum Türkiyedeki birkaç insan Ay’a gidilmediğine inansa ne olur
Örnek olarak o olayı verdim. Eğer verebiliyorsam zaten adamlar filtreleme işini düzgün yapamamıştır. Asıl mesele bizim haberimizin dahi olmadığı ama bizi ilgilendirecek kararların bizden saklanması

Örnek olarak o olayı verdim. Eğer verebiliyorsam zaten adamlar filtreleme işini düzgün yapamamıştır. Asıl mesele bizim haberimizin dahi olmadığı ama bizi ilgilendirecek kararların bizden saklanması
Vardır hocam niye olmasın ama bizi çok ilgilendireceğini düşünmüyorum hani ilgilendirecek kadar büyük bir olay olsa bile sanki bizim fikrimizi önemseyecekler

Vardır hocam niye olmasın ama bizi çok ilgilendireceğini düşünmüyorum hani ilgilendirecek kadar büyük bir olay olsa bile sanki bizim fikrimizi önemseyecekler
Önemsemedikleri için haberimiz yok hocam bence. Açıkçası interneti, karanlık ve manipületör tarafı yüzünden hiç sevmiyorum. Evet artık her bilgi parmakların ucunda. Ama o bilginin doğruluğunda şüpheye düşebiliyoruz

Arkadaşlar sizce internette önümüze çıkarılan şeyler tarafsızca ve rastgele bir şekilde mi önümüze geliyor. Yoksa manipülasyon tarzı oyunlar var mıdır? Ayrıca Google, Youtube gibi internette keşif yapma olanağı bulunan sitelerde bu tarafsızlığın olması gerekir mi gerekmez mi? Örnek olarak siz bir konuyu araştırmak istiyorsunuz ancak Google veya Youtube, sizin araştırdığınız konu dışında bilgileri önüne sunmasını mı istersiniz, yoksa ne arıyorsak ona göre sonuçlar çıkmasını mı istersiniz?​
22 kişi hayır demiş 0 evet 😃
internet taraflıdır çünkü çoğu afrika ülkesinde daha internet bile yokken abd 5g ye geçmiş durumda bu donanımsal açısı
internetin içini incelersek binbir çeşit insan giriyor bunlarında her türlü şeyi yapabilme olsalığı var

Post automatically merged:

22 kişi hayır demiş 0 evet 😃
internet taraflıdır çünkü çoğu afrika ülkesinde daha internet bile yokken abd 5g ye geçmiş durumda bu donanımsal açısı
internetin içini incelersek binbir çeşit insan giriyor bunlarında her türlü şeyi yapabilme olsalığı var
1 tane bile evet çıkmaması ve insanların taraflı internetten vazgeçememesi biraz ürkütücü bir sonuç oldu.

Post automatically merged:

1 tane bile evet çıkmaması ve insanların taraflı internetten vazgeçememesi biraz ürkütücü bir sonuç oldu.
herkes internete bağımlı yapabilecek bişey yok

Yüz binlerce kişi ekran başında kaldı bir pixel daha koyabilmek için
Hocam bunda bir sıkıntı yok. Zaten insanlar internet başında vakit harcıyordu. 2-3 gün yeni bir şeyle uğraştılar. Benim bahsettiğim sıkıntılar daha büyük sıkıntılar

Arkadaşlar sizce internette önümüze çıkarılan şeyler tarafsızca ve rastgele bir şekilde mi önümüze geliyor. Yoksa manipülasyon tarzı oyunlar var mıdır? Ayrıca Google, Youtube gibi internette keşif yapma olanağı bulunan sitelerde bu tarafsızlığın olması gerekir mi gerekmez mi? Örnek olarak siz bir konuyu araştırmak istiyorsunuz ancak Google veya Youtube, sizin araştırdığınız konu dışında bilgileri önüne sunmasını mı istersiniz, yoksa ne arıyorsak ona göre sonuçlar çıkmasını mı istersiniz?​
Konunun felsefe bölümüne açılması gerekiyor

İnternet nedir önce buna bakmak gerekir birbiriyle iletişim sağlayan ağ demek bunu posta gibi düşünelim alıcı ve verici bulunmakta verici düşüncelerini mektuba yazar mesajını posta aracılığıyla alıcıya ulaştırır

Verici hangi ifadeyi benimsiyor da posta buna hizmet eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,402
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri