Yardım İNTERNET TAVSİYESİ 2021

her şey çıkıyor binamı giriyorum oda çıkıyor her şey tamam oluyor ama sonrasında yüklenen veya karşıma çıkan bir şey olmuyor
Demek ki binanızda yok ama dilekçe verirseniz getirtirirsiniz yaşınız kaçtı.

Eğer altyapınızda Kablonet'in alt yapısı da var ise Kablonet öneririm.

hocam şimdi sorgulattım kablonet fiber altyapı bulunmamaktadır dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14
Ailenle görüş kablonet diğer internet sağlayıcılarına göre hem ucuz hem iyi hizmet verir komşunuz varsa 5 kişiden imza toplayın sizde imza atın müracaat edin il müdürlüğüne zaten işlemler hızlı oluyor kendimden bilirim.

Ailenle görüş kablonet diğer internet sağlayıcılarına göre hem ucuz hem iyi hizmet verir komşunuz varsa 5 kişiden imza toplayın sizde imza atın müracaat edin il müdürlüğüne zaten işlemler hızlı oluyor kendimden bilirim.
hocam öyle komşular yok malesef

yoksa babamın kendine ait superonline da müşteri hizmeti var ama modemden dolayı değiştirmek istiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom TTnetin altyapısını kullanıyor.
milliencom iyidir diyorlar ben bilmiyorum

yoksa babamın kendine ait superonline da müşteri hizmeti var ama modemden dolayı değiştirmek istiyoruz
Tamam görüş fiyatlarına baksın sorunda yaşamazsınız çünkü fiber hizmet veriyor ve genel olarak pahalı ve masraflı hizmet fiber resmen bir nimet.

Millenicom öneririm.

Geri