Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oturduğum yer çıkıyor herşeyi giriyorum ama bir şey çıkmıyor sonra
hocam oturduğum yer çıkıyor herşeyi giriyorum ama bir şey çıkmıyor sonra
Nereye kadar çıkmıyorhocam oturduğum yer çıkıyor herşeyi giriyorum ama bir şey çıkmıyor sonra
her şey çıkıyor binamı giriyorum oda çıkıyor her şey tamam oluyor ama sonrasında yüklenen veya karşıma çıkan bir şey olmuyorNereye kadar çıkmıyor
Demek ki binanızda yok ama dilekçe verirseniz getirtirirsiniz yaşınız kaçtı.her şey çıkıyor binamı giriyorum oda çıkıyor her şey tamam oluyor ama sonrasında yüklenen veya karşıma çıkan bir şey olmuyor
hocam şimdi sorgulattım kablonet fiber altyapı bulunmamaktadır dediNereye kadar çıkmıyor
14Demek ki binanızda yok ama dilekçe verirseniz getirtirirsiniz yaşınız kaçtı.
o zaman milliencom en iyisimidirDemek ki binanızda yok ama dilekçe verirseniz getirtirirsiniz yaşınız kaçtı.
yokmuş malesefEğer altyapınızda Kablonet'in alt yapısı da var ise Kablonet öneririm.
Ailenle görüş kablonet diğer internet sağlayıcılarına göre hem ucuz hem iyi hizmet verir komşunuz varsa 5 kişiden imza toplayın sizde imza atın müracaat edin il müdürlüğüne zaten işlemler hızlı oluyor kendimden bilirim.hocam şimdi sorgulattım kablonet fiber altyapı bulunmamaktadır dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14
hocam öyle komşular yok malesefAilenle görüş kablonet diğer internet sağlayıcılarına göre hem ucuz hem iyi hizmet verir komşunuz varsa 5 kişiden imza toplayın sizde imza atın müracaat edin il müdürlüğüne zaten işlemler hızlı oluyor kendimden bilirim.
Millenicom TTnetin altyapısını kullanıyor.o zaman milliencom en iyisimidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yokmuş malesef
yoksa babamın kendine ait superonline da müşteri hizmeti var ama modemden dolayı değiştirmek istiyoruzAilenle görüş kablonet diğer internet sağlayıcılarına göre hem ucuz hem iyi hizmet verir komşunuz varsa 5 kişiden imza toplayın sizde imza atın müracaat edin il müdürlüğüne zaten işlemler hızlı oluyor kendimden bilirim.
milliencom iyidir diyorlar ben bilmiyorumMillenicom TTnetin altyapısını kullanıyor.
Tamam görüş fiyatlarına baksın sorunda yaşamazsınız çünkü fiber hizmet veriyor ve genel olarak pahalı ve masraflı hizmet fiber resmen bir nimet.yoksa babamın kendine ait superonline da müşteri hizmeti var ama modemden dolayı değiştirmek istiyoruz
forum.donanimarsivi.com