Bionlukta tasarım yapıp satabilirsin.Papara kartım kuryeye verilmiş yaşım çok büyük değil ama biraz da olsa para kazanarak hem eve hem kendime katkıda bulunmak istiyorum internet üzerinden nasıl para kazanırım ???
ekran kartınla mining yapabilirsin.Papara kartım kuryeye verilmiş yaşım çok büyük değil ama biraz da olsa para kazanarak hem eve hem kendime katkıda bulunmak istiyorum internet üzerinden nasıl para kazanırım ???
Freelancer ol.internet üzerinden nasıl para kazanırım ???
2060 Var imzada da yazdığı gibi ne kadar kazancım olur ?ekran kartınla mining yapabilirsin.
Photoshop biliyorum az çok ama ilgi çeker mi bilememBionlukta tasarım yapıp satabilirsin.
30mH/s olarak gözüküyor internette. Değeri bu ise tek kart ile yapmaya değmez.2060 Var imzada da yazdığı gibi ne kadar kazancım olur ?
26 denemiştim oc yapmadım30mH/s olarak gözüküyor internette. Değeri bu ise tek kart ile yapmaya değmez.
Tek çekindiğim o işte bakan olmayacak yokmu görev yap para kazan falan onlar saçma geliyo bana ama illa vardır benceTürkiyede freelancer olmak zor,10 TL'ye hazır logolar satılıyor yabancı sitelerde şansın daha az oluyor , insanların çok fazla referansı olduğu için gönderilerin neredeyse hiç görünmüyor
Var tabi ama kuruşlar toplanıyor , yani değmez26 denemiştim oc yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek çekindiğim o işte bakan olmayacak yokmu görev yap para kazan falan onlar saçma geliyo bana ama illa vardır bence
Cs banım varAklıma bir şey daha geldi Sıfır sermaye ile bilmem ama cs go daki broken fang operasyonunu tamamlayıp kasa alıp satınca 100 civarı bir karın oluyor
ne alakası var tek karta değmez tek kart olunca kazancın küçük olcak ama aynı şekilde ıskıntı küçük olcak elektrik masrafı küçük olcak ısı küçük olcak30mH/s olarak gözüküyor internette. Değeri bu ise tek kart ile yapmaya değmez.