Neler Yeni

İNTERNET VAR AMA PCDE ETHERNET KABLOSU TAKILI OLDUGU HALDE İNTERNET VERMİYOR

Burak001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Önver
SELAMLAR HERKESE SUPERONLİNEDEN TURKNETE GEÇİŞ YAPTIM KABLOMDA BİR SORUN YOK BAKTIM PCDE KABLO GÖZÜKÜYOR YALNIZCA YEREL AĞA BAĞLI HATASI VERİYOR PCDEN ETHERNET KABLOSU ÜZERİNDEN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
SELAMLAR HERKESE SUPERONLİNEDEN TURKNETE GEÇİŞ YAPTIM KABLOMDA BİR SORUN YOK BAKTIM PCDE KABLO GÖZÜKÜYOR YALNIZCA YEREL AĞA BAĞLI HATASI VERİYOR PCDEN ETHERNET KABLOSU ÜZERİNDEN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Kablosuz bağlandığınız da internet var mı ? Bu arada büyük harflerle konu açılmaz. Noktalama işaretlerini boşverdim bari bunlara dikkat edelim.

Burak001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Önver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz bağlandığınız da internet var mı ? Bu arada büyük harflerle konu açılmaz. Noktalama işaretlerini boşverdim bari bunlara dikkat edel
Bilmiyordum hocamda kablosuz bağda internet var ama pcde ethernet kablosu takılı ama internet gelmiyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Hocam bendede dün akşam kablo takılıydı ama internet gelmiyodu baktım kabloda ufak bi yerde kopuk vardı yerinden çıkmıştı ufaktan dokundurdum geldi bi bak istersen

Burak001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Önver
Hocam bendede dün akşam kablo takılıydı ama internet gelmiyodu baktım kabloda ufak bi yerde kopuk vardı yerinden çıkmıştı ufaktan dokundurdum geldi bi bak istersen
Hocam denedim ama kaç kez olmadı.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilmiyordum hocamda kablosuz bağda internet var ama pcde ethernet kablosu takılı ama internet gelmiyor
Farklı pc ye takmayı denedin mi laptop da vs kabloyla geliyor mu ?

Burak001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Önver
Farklı pc ye takmayı denedin mi laptop da vs kabloyla geliyor mu ?
Evet denedim laptop ile degisen bişi yok kablo gözüküyor ama internet bağlantısı yok yazıyor şöyle bi sorun da var 192 ile başlayan internet ayarına kablosuzlarla farklı şifre ileri giriyorum ethernet kablolu olanlanda farklı şifre ile giriyorım sorun çok büyük sanırım çözemicem

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Evet denedim laptop ile degisen bişi yok kablo gözüküyor ama internet bağlantısı yok yazıyor şöyle bi sorun da var 192 ile başlayan internet ayarına kablosuzlarla farklı şifre ileri giriyorum ethernet kablolu olanlanda farklı şifre ile giriyorım sorun çok büyük sanırım çözemicem
Kablosuzda bağlandığınızda internete bağlanabiliyorsunuz. Kablosuza bağlanıp anakartınızın marka modelini girip sitesinden ağ sürücülerini indirip dosya paylaşımı ile atabilirsiniz bilgisayara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,890
Üyeler
164,575
Son üye
garibandoyurankuzu
Top Bottom