gaclaruhgelio
80+ Bronze
İnstagramda tahir şimsek aylar önce bunları söyledi zaten. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan sözünün sahibi
Aynen nasa yalandan başka bir şey söylemiyor her yıl en az 5 kere diyor yok dünyaya göktaşı geliyor yok cisim geliyor yok güneş 5 cm yakınlaşacak yok uranüsten bir şey çıktı geliyor inanmayın aga hiçbirine he olduğu zaman inanırız.Ciddi misiniz?
Abi her sene atılan 2 yalandan biri bu zaten Akrabalarımdan falan beklerdim böyle mesajı Diğer yalanda whatsappa ilgili olandı.
Her gördüğünüz şeye inanmayın lütfen.
Kitabında da yazıyor .İnstagramda tahir şimsek aylar önce bunları söyledi zaten. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan sözünün sahibi
Her sene böyle haber paylaşılıyor zaten. Olma olasılığı yok değil var ama gerçekten büyük bir sorun olsa herkes bu kadar sakin kalmaz klasik haber yani okuyup geçiyor herkes ki öyle bişe olma ihtimali olsa zaten büyük sıkıntı.Aynen nasa yalandan başka bir şey söylemiyor her yıl en az 5 kere diyor yok dünyaya göktaşı geliyor yok cisim geliyor yok güneş 5 cm yakınlaşacak yok uranüsten bir şey çıktı geliyor inanmayın aga hiçbirine he olduğu zaman inanırız.
Dostum yaptığın tahminler her zaman tutacak diye bir şey yok. Bu bir gerçek her saniye olabilir ve önlem almamız da pek mümkün değil.Aynen nasa yalandan başka bir şey söylemiyor her yıl en az 5 kere diyor yok dünyaya göktaşı geliyor yok cisim geliyor yok güneş 5 cm yakınlaşacak yok uranüsten bir şey çıktı geliyor inanmayın aga hiçbirine he olduğu zaman inanırız.
Necidir bu adam bilim insanımı?İnstagramda tahir şimsek aylar önce bunları söyledi zaten. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan sözünün sahibi
Habercilik yapıyor kendi halinde.Necidir bu adam bilim insanımı?
Öyleyse neyine güveneyim bana bilimsel veri lazım.Habercilik yapıyor kendi halinde.
Kardeş gecenin bi vakti git başkasına atarlan bakmayacaksan bakma ne tatava yapıyonÖyleyse neyine güveneyim bana bilimsel veri lazım.
O dedi diye illada bi sorun yokki
Relax ol çok gerginsin güneşteki patlamadan heralde.Kardeş gecenin bi vakti git başkasına atarlan bakmayacaksan bakma ne tatava yapıyon