Neler Yeni

İnternet ve Elektrikler gidiyor

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bilimsel dedin de merak ettim hiç makale okudun mu reis? Yada en son okuduğunun ismini söylesene
Kanka ben olay hakkında bilimsel veri istiyorum.
Genel olarak delil kaynak olmadan birşeye inanmam.
Yani herkesin böyle olması lazım.
Benim makale okuyup okumamla konumuzun alakası yok.
Bu arada 2 gün önce platonun mağara alegorisi arke kavramı hakkında birkaç makale okumuştum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Lan daha 3733 MHz yapicaktim

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Kanka ben olay hakkında bilimsel veri istiyorum.
Genel olarak delil kaynak olmadan birşeye inanmam.
Yani herkesin böyle olması lazım.
Benim makale okuyup okumamla konumuzun alakası yok.
Bu arada 2 gün önce platonun mağara alegorisi arke kavramı hakkında birkaç makale okumuştum.
Dediğiniz alanda bir makale anlayabilmek için lisansüstü bir eğitim gerekiriyor. Kendim pdr lisansı son sınıf öğrenciyim makale okuyabilmek için yıllarca eğitimler aldım. Buna rağmen kendi anlanımda ki bazı makaleleri anlıyamıyorum. Galiba akademisyensiniz?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dediğiniz alanda bir makale anlayabilmek için lisansüstü bir eğitim gerekiriyor. Kendim pdr lisansı son sınıf öğrenciyim makale okuyabilmek için yıllarca eğitimler aldım. Buna rağmen kendi anlanımda ki bazı makaleleri anlıyamıyorum. Galiba akademisyensiniz?
Arkadaşım ben senden makalemi istedim.
Bilimsel bir veri istedim
Şu şu şu yüzden şu kurum açıklama yapmış gibi bir şey istedim.
Senden o güneşin nasıl patladığını öğrenmek istemedimki.
Güneşin patladığına dair net bir kaynak istedim.
MAKALEYİ SEN ATTIN ORTAYA.

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Arkadaşım ben senden makalemi istedim.
Bilimsel bir veri istedim
Şu şu şu yüzden şu kurum açıklama yapmış gibi bir şey istedim.
Senden o güneşin nasıl patladığını öğrenmek istemedimki.
Güneşin patladığına dair net bir kaynak istedim.
MAKALEYİ SEN ATTIN ORTAYA.
Makale nedir?
  1. alanında uzman bir kimsece yazılan, herhangi bir konuda bilgi vermek amacını güden, bir görüşü desteklemek, bir savı öne sürüp bunu kanıtlamak ereğinde olan ve bir gazete ya da dergide yayımlanan, belli uzunlukta, başlıklı ve genellikle imzalı y azı
    Bilimsel verilerin kaynağı kaba tabiriyle. Yani yukarıda bilimsel diyordun bilim adamı mı diyordun? Makale okumadan nerden ulaşmayı düşünüyorsunuz bilimsel verilere gerçekten merak ettim neyse sohbetin için teşekkürler umarım bilgisiz fikir sunmassınız artık

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Makale nedir?
  1. alanında uzman bir kimsece yazılan, herhangi bir konuda bilgi vermek amacını güden, bir görüşü desteklemek, bir savı öne sürüp bunu kanıtlamak ereğinde olan ve bir gazete ya da dergide yayımlanan, belli uzunlukta, başlıklı ve genellikle imzalı y azı
    Bilimsel verilerin kaynağı kaba tabiriyle. Yani yukarıda bilimsel diyordun bilim adamı mı diyordun? Makale okumadan nerden ulaşmayı düşünüyorsunuz bilimsel verilere gerçekten merak ettim neyse sohbetin için teşekkürler umarım bilgisiz fikir sunmassınız artık
Kaynak istedim olayı makaleye getirdiniz size başka bir şey demiyorum.
Makaleleri bu kafayla nasıl anlıyorsunuz büyük başarı👏👏👏

Top Bottom