yusuf544
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 541
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tuncmatik akım korumalı priz kullanıyorum zaten ama yinede içim rahat olsun diye upa alsammı diye düşünüyorum 5.6k civarlarında öneriniz varmıdır ve online olmasını istemeyorum sürekli çalışanların fan sesi yüksek oluyormuş ve elektrik faturasına yükselir sanırım.Yuksek ihtimalle olmaz. Zaten msi mpg a850g'nin hold_up süresi muntazam olmasa da iyi. En fazla olursa SSD'ye veya varsa HDD'ye olur zaten. Sadece elektrik gidince bilgisayarı fişten çek. Ki geri geldiğinde yüksek voltaj olarak gelirse zarar görmesin. Bunun için ekstra olarak clamping değeri düşük, joule değeri yüksek gerilim korumalı priz'de alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunun joule değeri yetmez ama öneriniz için teşekkür ederim.Hazır denk gelmişken gaming gecesinde ups indirime giriyor, schneider elektrik konusunda kaliteli markadır akım korumalı prizde yeterli oluyorsa korumaya akım korumalı priz almanı tavsiye ederim ups masrafındansa.
Bu arada indirim kısmında görünce denk geldim upsler arasınsa f/p oranı vs nasıldır bilmiyorum piyasasını vs de![]()
Schneider BVS1000I-GR 1000VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ne güzel almamaya karar verdiydim yine karşıma birkaç kötüyorumlsr görünce yine alıp almamakla arasında kaldım.
Elektrik dalgası falan filan pc ye zarar veriyormuş heralde oturduğumuz binada yeni yapı değil topraklama vs. Varmı hiç bilmiyorum fan olmayan ups istiyorum 7/24 fanın sesini aynı odanın içinde istemiyorum.