Evet şuan öyle niyeyse yine noldu awBeyler ne twitter ne instagram yenilenmiyor. Olan olaylardan sonra yavaşlattılar mı anlamadım.
Öncelikle küfür etme dost, büyük ihtimalle Ankara'da gerçekleşen terör olaylarıyla alakalı.Evet şuan öyle niyeyse yine noldu aw
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Allah milletimize yardım etsin.Öncelikle küfür etme dost, büyük ihtimalle Ankara'da gerçekleşen terör olaylarıyla alakalı.
Hangi VPN'i kullanıypsun knk?Sosyal mecralarda kısıtlama var şu an. VPN olmadan instagrama giriş dahi yapamıyorum.
Bence ondan değildir sonuçta yine yatabilirler mesela eğer bu kişilere karşı bir saldırı operasyon vs. Yapıyosalar iletişim kuramamaları bir birlerine sosyal medya ile haber yollayamamaları için olabilir ama gerçi o zaman YouTube kapanmazdı ama neyseVideo ve görsellerin çok hızlı yayılmasından dolayı engel geldi arkadaşlar
o sıra vpnBence ondan değildir sonuçta yine yatabilirler mesela eğer bu kişilere karşı bir saldırı operasyon vs. Yapıyosalar iletişim kuramamaları bir birlerine sosyal medya ile haber yollayamamaları için olabilir ama gerçi o zaman YouTube kapanmazdı ama neyse