İnternet Yavaşlığı

GaMaSTAR

80+
Reaksiyon skoru
324
İnternete bilgisayarım dışındaki cihazlardan girdiğimde sorunsuz çalışıyor fakat bilgisayardan girdiğimde bazen bağlanamıyor çoğu zaman googleda bir sitenin açılması için 2 dakika bekliyorum bunda da çoğu zaman hata veriyor ne yapmalıyım ?

İnternete bilgisayarım dışındaki cihazlardan girdiğimde sorunsuz çalışıyor fakat bilgisayardan girdiğimde bazen bağlanamıyor çoğu zaman googleda bir sitenin açılması için 2 dakika bekliyorum bunda da çoğu zaman hata veriyor ne yapmalıyım ?
Virüs gibi bir durum olabilir mi ?

zaten bir oyunu indirdikten sonra böyle oldu

Bilgisayarı antivirüs ile taratmak. Comodo Antivirüs öneriyorum.

Güzelim bilgisayara da illegal oyun yüklemezsiniz ya....

Arkadaşlar internetimde yavaşlama var. Süperonline de kabul etti bunu. Sonrasında ekip yollayacaklarını söylediler. 1 saat sonra sms aldım bir şey anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar internetimde yavaşlama var. Süperonline de kabul etti bunu. Sonrasında ekip yollayacaklarını söylediler. 1 saat sonra sms aldım bir şey anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz?

Ekler

• 320E5F74-C5B2-4175-997B-EEFBF5C055AB.webp
    320E5F74-C5B2-4175-997B-EEFBF5C055AB.webp
    36.5 KB · Hit: 52
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bina içi tesisatınız problemli olduğunu söylemişler
Daha önce bana çok söylediler sorun onlarda çıktı bunu genel olarak ne olursa olsun böyle diyorlar bina tesisatı 1 2 yıllıksa eğer baktırmanıza gerek yok arayıp baktırdık sorun çıkmadı deyin

turknetse olur merak etme bbizim internet 1 ay gitmişti 1 ay boyunca arıza yok bizde bişey yok dediler bide nasıl bir zekaysa internet yokken turknet hakkında seviyormusunuz diye aradılar 1 ay sonra buldular :D :D

turknetse olur merak etme bbizim internet 1 ay gitmişti 1 ay boyunca arıza yok bizde bişey yok dediler bide nasıl bir zekaysa internet yokken turknet hakkında seviyormusunuz diye aradılar 1 ay sonra buldular :D :D
Sadece türknet değil tüm sağlayıcılar böyle turkcell bile sorun yok diye söylerken 3 ay sürdü sorun ve sonra bana sorununuz düzelmiştir diye mesaj geldi

Arayıp bina tesisatında sorun olmadığını söyleyeceğim. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,156
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri