İnternet yok ama sınırsız internet olmalı?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,031
Modemde bu ışıklar yanıyor internet yok . Kotası filan mı bitti acaba ? Ama kotasız internet . @alpolojix / Leroxy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aç/ kapa yaptım düzelmedi

Ekler

• IMG_20210212_174358.jpg
    IMG_20210212_174358.jpg
    1.1 MB · Hit: 53
Modemde bu ışıklar yanıyor internet yok . Kotası filan mı bitti acaba ? Ama kotasız internet . @alpolojix / Leroxy

Kabloda sorun olabilir. Modeme format atmayı da deneyim. Veya internette sıkıntı olabilir. Bende de gidiyor bazen

Arkadaki dsl kablosu takılımı paketinz bitsin bitmesin dsl ve internet ışığı yanar

DSL ışığı yanmıyor. Modeme gelen kabloyu kontrol edin. Bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayın.

Kabloda sorun olabilir. Modeme format atmayı da deneyim. Veya internette sıkıntı olabilir. Bende de gidiyor bazen
Format nasıl atılır ?

DSL ışığı yanmıyor. Modeme gelen kabloyu kontrol edin. Bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayın.
Kablolarda bir sorun yok gibi

Zyxl marka modem değilmi bugün o marka modellerde İp ve dsl arıza problemi vardı istersen müşteri hizmetlerine ulaş

Format nasıl atılır ?

Kablolarda bir sorun yok gibi
format atma sakın tekrardan kurulum yhapman gerekir şuan formatlık bir durum yok dsl hattın modeme ulaşmıyor

Siyah Türk Telekom
Zyxl marka modem değilmi bugün o marka modellerde İp ve dsl arıza problemi vardı istersen müşteri hizmetlerine ulaş
Modemi evet zyxel

Müşteri hizmetlerini aradık fakat açmiyorlar

444 1 444 veya 444 0 375 i dene

Bende de aynı sorun olmuştu müşteri hizmetlerini aradık servis gönderdiler kabloda sorun varmış düzeltildi

444 1 444 veya 444 0 375 i dene
İkisini de aradım . İnternet bilgileri kısmına gelince ingilizce uyarı geliyor erkek sesiyle the system diye başlıyor devam ediyor

Teknik destek için 1 i tuşluyorsun değilmi

DLS ışığı yanmıyor büyük ihtimal dışardaki kablolarda bir sorun oluştu müşteri hizmetlerini arayın teknik ekip gönderirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,696
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri