anladım hocam sagolun. Bırde benım altyapı 50mbps gozukuyor sıtelerde ve modem arayuzunde max mbps 88 olarak gozukuyor. Ben 100luk paket alsam ındırme hızım vs degısıklık gosterır mı? 50lık hız ındırmede yavas kalıyor bır tık. mesela suan upload 8mbps ama 100luk pakette 20mbps yazıyor. Ben bu 100lugu alsam bır sorun yasar mıyım?Firma çok ama tavsiyem Türk Telekom da kalmandır. En azından 9+9 ay taahhüt verirsin. 18 ay ne ödeyeceğini biliyorsun. Taahhütsüz interneti bu enflasyon ve ortamda kesinlikle tavsiye etmem.
Mesela 1 Gigabit e 395 TL ödüyorum. 21.09.2022 de 2 yıl taahhüt vermiştim. Bu ortamda bedava. Dün akşam MH ile görüştüm. Taahhüt yenilersem 735 TL gibi bir rakam söyledi. 1 Gigabit için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turknet kullandım 1 sene kadar. Ama memnun kalmadım. Aradığında ulaşabileceğin MH yok. Sürekli mesajlaşıyorsun.Nihayetinde TT altyapısydı. Ama Turknet Gigafiber var ise altyapında lafım yok.
Millenicom hoşuma gitti ama. Daha kurumsallar.
ilk ınternetle tanıstıgım zamandan berı ttnet ıleyım. olabılır bılmıyorum hocameski müşterilerine kolaylık sağlıyor türk teleekom benim bildiğim o yüzden ucuz
O iş öyle olmuyor. 1 sene taahhütün çok etkisi yok ama 2 sene taahhütde seneye en ucuz ADSL bağlantı bile 600-700TL ye çıkmışken sen 440 ödemeye devam edersin.440 TL veriyorsam 100 mbps almam lazim hocam turknet 440 TL 1gbps veriyorda altyapi yok
oda bişeymi biz 16 mbps ye 360 mı 370 lira ödüyoruzMerhaba Türk Telekom'da 2 gun taahhüt kaldi genel müdürluge babam gitmiş 35 Mbps'ye 430 TL fiyat çekmişler oradaki demiş abi başka taahhütsuz geçecegine kal %66 zam gelecek 600 TL falan olur demiş 430 TL Türk Telekom'a vermek aklima yatmadi GIBIRNet vs 240-330 TL arasina 100 Mbps verirken 430 TL'ye 35 Mbps mantiksiz bu %66 zam olayi dogru mudur bir de hangi ISS onerirsiniz 300 TL civarina taahhütlu taahhütsuz altyapi Max 75 Mbps.
100 Mbit pakete geçince max. ne kadar geliyorsa altyapın o kadar alırsın.anladım hocam sagolun. Bırde benım altyapı 50mbps gozukuyor sıtelerde ve modem arayuzunde max mbps 88 olarak gozukuyor. Ben 100luk paket alsam ındırme hızım vs degısıklık gosterır mı? 50lık hız ındırmede yavas kalıyor bır tık. mesela suan upload 8mbps ama 100luk pakette 20mbps yazıyor. Ben bu 100lugu alsam bır sorun yasar mıyım?
turbonet bak ref kod atarımMerhaba Türk Telekom'da 2 gun taahhüt kaldi genel müdürluge babam gitmiş 35 Mbps'ye 430 TL fiyat çekmişler oradaki demiş abi başka taahhütsuz geçecegine kal %66 zam gelecek 600 TL falan olur demiş 430 TL Türk Telekom'a vermek aklima yatmadi GIBIRNet vs 240-330 TL arasina 100 Mbps verirken 430 TL'ye 35 Mbps mantiksiz bu %66 zam olayi dogru mudur bir de hangi ISS onerirsiniz 300 TL civarina taahhütlu taahhütsuz altyapi Max 75 Mbps.
55 yazıyor ve 327 metre mesafe olarak gozukuyor. benım amacım 8 olan uploadı 12-15 arasına getırebılmek. 100e gecersem orası yukselır mı?100 Mbit pakete geçince max. ne kadar geliyorsa altyapın o kadar alırsın.
Buradan sorgulayabilirsin. Saha dolabına kaç mt mesafen var o da yazarİnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Paketleri bilmiyorum. VDSL sanırım max. 8 Mbit upload var. Ben 1000/50 alıyorum şaka gibi55 yazıyor ve 327 metre mesafe olarak gozukuyor. benım amacım 8 olan uploadı 12-15 arasına getırebılmek. 100e gecersem orası yukselır mı?
hmm 8de kalıyorsa yukseltmeye gerek yok 50den devamPaketleri bilmiyorum. VDSL sanırım max. 8 Mbit upload var. Ben 1000/50 alıyorum şaka gibi
aynen yükseliyor geçen gün speed test ayptım 95-96 down 19-20 arası da upload çıktı.sayfalar jet gibi açılıyo internette55 yazıyor ve 327 metre mesafe olarak gozukuyor. benım amacım 8 olan uploadı 12-15 arasına getırebılmek. 100e gecersem orası yukselır mı?
vdsl mi fiber mı altyapın?aynen yükseliyor geçen gün speed test ayptım 95-96 down 19-20 arası da upload çıktı.sayfalar jet gibi açılıyo internette
vdsl. fiber evin önünden geçiyor vermiyor 'şu an yeni binalara veriyoruz.ancak zor durumlarda bağlayabiliriz fiberi' diye bişeyler mırıldadı telekomcular.yani kısacası şu an muhitinde şu an boş portyok demeye getiriyorlar.yeni binamı dikeyim bir fiber için :dvdsl mi fiber mı altyapın?