Neler Yeni

Yardım internete bağlanamıyorum

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Merhaba yakın zamanda imzadaki sistemi aldım ancak anakartımda kablosuz desteği olmadığı için kablo satın aldım. ama bu kabloyu yanlışlıkla amcamın adresine göndermişiz o yüzden babam bi arkadaşından kablo ödünç aldı.bu kablo çok uzun 20 metreyi geçik oturma odasındaki modemden dolaştırıp odamdaki bilgisayara bağladım ama bir sorun ortaya çıktı opera gx google gibi tarayıcıları kullanabiliyordum sadece onun dışında hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. modem çok dar bir yerde nerdeyse her tarafı kapalı ve kablo kapından geçiyor kapımı kapatamıyorum .ister istemez kapıyı kapattığımda kablo baya hasar gördü her tarafı ezildi acaba o yüzdenmi oluyor anlamadım canlı derse falan giremiyorum yardım edin

@alpolojix / Leroxy

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba yakın zamanda imzadaki sistemi aldım ancak anakartımda kablosuz desteği olmadığı için kablo satın aldım. ama bu kabloyu yanlışlıkla amcamın adresine göndermişiz o yüzden babam bi arkadaşından kablo ödünç aldı.bu kablo çok uzun 20 metreyi geçik oturma odasındaki modemden dolaştırıp odamdaki bilgisayara bağladım ama bir sorun ortaya çıktı opera gx google gibi tarayıcıları kullanabiliyordum sadece onun dışında hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. modem çok dar bir yerde nerdeyse her tarafı kapalı ve kablo kapından geçiyor kapımı kapatamıyorum .ister istemez kapıyı kapattığımda kablo baya hasar gördü her tarafı ezildi acaba o yüzdenmi oluyor anlamadım canlı derse falan giremiyorum yardım edin

@alpolojix / Leroxy
Kabloyu değiştir yeni al. Öyle dene.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloyu değiştir yeni al. Öyle dene.
hocam kablo amcamda yakın zamanda bize gelecek geldiğinde deneyeceğiz
birde ilk gün kablo lmadığı için bilgisayarı modemin yanına kurup modemin yanında verilen kısacık kabloyu bağladım o zman sorun çıkmamıştı yani sorun kablodamı oluyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
hocam kablo amcamda yakın zamanda bize gelecek geldiğinde deneyeceğiz
birde ilk gün kablo lmadığı için bilgisayarı modemin yanına kurup modemin yanında verilen kısacık kabloyu bağladım o zman sorun çıkmamıştı yani sorun kablodamı oluyor
büyük ihtimal

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
@alpolojix / Leroxy hocam az önce yeni kablo aldım geldim yine denedim olmadı çıldırıcam neyle alakalı olabilir başka bu sorun
tam 3 kablo denedim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler