Forjest
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 698
- İsim
- Murat
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
- muratist55
Internete Baş Vurdum, Detayları...
Bulunduğum bölgede internet alt yapısı olmadığından dolayı tek çarenin 4,5G bağlantılı modem kullanarak internete bağlantı sağlayabilmek amaç, ben İki gün evvel Atlantis adında olan bir internet şirketine net başvurusu yaptım başvuruyu yaparken hangi modemi internet bağlantısı yapacaklarına bakmadım incelemedim. Şirketin sitesi üzerinden alt yapı kontrolü yap butonlu sekmesine tıkladığımda sonucu alt yapı var şeklinde ileti belirdi. Bende heyecanlandım port ve alt yapı bulunmasına bu şekilde internet başvurusu hikayem başladı. Müracaat ettim online olarak. 1200tl'de para yatırdım aktivasyon + modem bağlantı ücreti olarak.Bugün yine müşteri temsilcisiyle görüştüm. Bağlanacak olan internet hakkında bilgi verdi bana. Çanak anten bağlantısıyla interneti sağladıklarını 4,5G modem takmadıklarını tarafıma belirtti. Bende çanak takacak yer olmadığını söyledim müşteri temsilcisine bunun için müracatımın iptalini ve ödediğim 1200tl ücretin tarafıma gönderilmesini istedim kendilerinden tabii ki dedi göndeririz denildi.
Ücreti bana göndermeleri 5 iş günü içerisindeymiş IBAN bıraktım kendilerine benim hesabıma yatıracaklar. Internet başvurusu hikayem bu kadar değerli arkadaşlar. Internete cep telefonundan 4,5G bağlantısıyla bağlanmaktayım ücretleri çok pahalı gerçektende. Bu çanaklı internet olsaydı keşke ama olmadı maalesefki oturduğum binanın sahibi ( Aynı zamanda Ev sahibimiz ) çok kıl bir adam çatıya anten takacağım desem neler duyardım kim bilir kendi evin olsa istediğini yap ancak kiracıyız evde söz söyleme hakkın yok maalesefki. Internete başvuru yaptığım sitenin ana sayfası belki incelemek isteyenler olabilir diye ekliyorum değerli arkadaşlar. -> Site Linki
Etiketler: #Netbaşvurusu #4,5GModem #altyapıinternet #Atlantisinternet #çanakantenliinternet #port #4GBağlantı #IBANNo #Internetebaşvuru #Müracaat