İnternete Giremiyorum

ALPkenobi

80+
Reaksiyon skoru
2
Daha dün hiçbir sıkıntı yokken bugün Chrome'a girdiğimde hata vermeye başladı ve Opera'da da aynı hatayı alıyorum. Şu anda sadece Edge çalışıyor.Vpn yok dns ayarım default hiç dokunmadım ve tarih saat ayarım güncel.Chrome sertifikalarına girdiğimde daha önce sertifikalar vardı ancak şu anda o kısım bomboş.
Adsız.png

Ekler

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    172.9 KB · Hit: 39
Daha dün hiçbir sıkıntı yokken bugün Chrome'a girdiğimde hata vermeye başladı ve Opera'da da aynı hatayı alıyorum. Şu anda sadece Edge çalışıyor.Vpn yok dns ayarım default hiç dokunmadım ve tarih saat ayarım güncel.Chrome sertifikalarına girdiğimde daha önce sertifikalar vardı ancak şu anda o kısım bomboş.Alıntıyı görüntüle
Google Chrome ayarlar>gelişmiş ayarları göster>proxy ayarlarını değiştir>bağlantılar>yerel ağ ayarları>yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın tikini kaldırmayı dene olmazsa sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi buraya gir bende ethernet yazıyo sende wifinin ismi yazar oraya tıkla karşına yeni sekme açılacak ordan internet protokolü 4 ü seçip özelliklere bas
asd.PNG
as.PNG
s.PNG
sonra yaptılarrımı yazz

Google Chrome ayarlar>gelişmiş ayarları göster>proxy ayarlarını değiştir>bağlantılar>yerel ağ ayarları>yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın tikini kaldırmayı dene olmazsa sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Proxy ile ilgili sadece bu kısım var

Ekler

• Adsızasdasd.png
    Adsızasdasd.png
    178.7 KB · Hit: 37
Geri