Neler Yeni

Yardım İnternetim 4 aydır kesik nereye sikayet edebilirim?

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
Herkese iyi günler internetim yaklaşık 4 ay önce karşımızdaki binanın yıkılması ile kablolar kesildi. 4 aydır turknet ile görüşüyorum ve bana türk telekom kabloları bağlaması gerektiğini yoksa hiçbir işlem yapamayacaklarını söylediler. Yaklaşık beni 4 aydır sürekli oyalıyorlar ne zaman destek kaydı oluştursam yarım ay veya ay sonuna atıyorlar. Şehirimdeki türk telekom müdürlüğüne gittiğimde ise bana projenin çizilip onaylandığını ancak sadece yeri delmek ve kablo geçirmek için bir makine beklediklerini söylediler. Benim anlamadığım bir aletin veya makinanın nasıl 4 ayda gelmediği. Şehirin ortasında 4 aydır internetim kesik ve operatörlerden aldığım internet ile yaşıyorum. Ben bu firmayı nereye şikayet edeceğimi bulamadım biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada btk'ya şikayet ettim ama sadece beni karşıdaki yetkili ile görüştürdüler. Türk telekom ise bizde kayıdınız yok deyip iplemediler bile.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
ilettim ancak beni turknet muşteri hizmetleriyle görüştürdüler zaten telekom bizim üyemiz değilsin deyip görüşmedi bile
Hoş değil. Direk düşerse kablolar çalınırsa vesaire çok uzun sürüyor bunları tekrar düzeltmek. Ara ara bölgedeki tt müdürlüğünü darlayın olmadı. bir şey yaparlar belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Özelleştirildi. İçi boşaltıldı. Uzman personel gönderildi. Sonra bu halde geri alındı. Çok fazla bir şey beklemek hata olabilir ama sık sık rahatsız edin. E devlete yazın talebi ayriyeten.

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştirildi. İçi boşaltıldı. Uzman personel gönderildi. Sonra bu halde geri alındı. Çok fazla bir şey beklemek hata olabilir ama sık sık rahatsız edin. E devlete yazın talebi ayriyeten.
sürekli darlamaktayım ancak sallamıyorlar bile keyifleri ne zaman isterlerse bağlıyacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,030
Üyeler
161,190
Son üye
Referee
Top Bottom