Neler Yeni

İnternetim 46,99 mbps geçmiyor

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Düne kadar sabit 60mbps alıyordum bugün farkettim 47 üstüne çıkmıyor. Neden böyle olmuş olabilir ne yapabilirim müşteri hizmetleri sabahtan beri yazıyorum her defasında geç cevap veriyorlar ve hat değerleriminde sıkıntı olmadığını söylediler

Hız testim: https://www.nperf.com/r/3406212623824698-XqySipSk

Ekler

• IMG_20220915_001329.jpg
    IMG_20220915_001329.jpg
    148 KB · Hit: 37
  • Screenshot_2022-09-15-00-12-45-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-09-15-00-12-45-819_com.android.chrome.jpg
    405.8 KB · Hit: 47

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
o siteye nasıl giriş yapıyoruz ben denedim bir kaç kez yapamadım modemin altında kullanıcı adı şifre falan yazıyor ama yanı boş

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
3 ihtimal var.

1-) Hat değerini kopmalar olmasın diye biraz daha düşük bir hıza sabitleyip daha verimli çalışmasını sağlamak istemişlerdir.
2-) Bugünlük böyle bir değer alıyorsundur.
3-) Wifi ile alakalı bir sorun olabilir. Direkt kablo ile mi denedin?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 ihtimal var.

1-) Hat değerini kopmalar olmasın diye biraz daha düşük bir hıza sabitleyip daha verimli çalışmasını sağlamak istemişlerdir.
2-) Bugünlük böyle bir değer alıyorsundur.
3-) Wifi ile alakalı bir sorun olabilir. Direkt kablo ile mi denedin?
Kablo ile test ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç TL veriyon kardes
110₺ gıbırnet

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Ceyhun SAZDIR
Instagram
https://www.instagram.com/odinfun9/
Steam
https://steamcommunity.com/id/odinforcehafiz/
Twitter
ceyhunsazdir
Facebook
ceyhunsazdir
Discord
Odinforce HAFIZ#7001
Aynı durumu Telekom'dan Gıbırnet'e geçtiğimde yaşadım. Aradığımda ise bana internetimin stabil çalışabilmesi için hızınızı 50mbps olarak sabitledik dediler ve isterseniz bunu düzeltebiliriz demişlerdi ve düzelmişti. Arayıp bunu anlatın isterseniz.

QRuder

80+ Silver
Kablo ile test ediyorum

110₺ gıbırnet
gardaş yine iyi la ben 130 lira verip saniyede 2.8mb/s alıyom düzelir düzelir bir iki hafta içinde düzelmezse ara müşteri hizmetlerini

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Kablo ile test ediyorum

110₺ gıbırnet

Fiber değil sanırım değil mi? VDSL 2 yazdığına göre sokağa kadar fiber sonra bakır kabloyla dağılıyor. Arada böyle düşüşler olabilir. TTNET'ten almadığınız için de Gibirnet çok ilgilenmeyecektir diye düşünüyorum. Sinyal ile alakalı zaman zaman sabitlemeler yapabiliyorlar bu aslında kötü değil çünkü hattın kaldırmadığı durumlarda (yüksek hızları vaat edip onları almayı denediğinizde) kopmalar yaşanabiliyor bunu engellemek için yapıyorlar bunu. 47 mbps çok dramatik bir hız değil tarifenize göre. Daha da aşağıya düşerse uğraşırsınız.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı durumu Telekom'dan Gıbırnet'e geçtiğimde yaşadım. Aradığımda ise bana internetimin stabil çalışabilmesi için hızınızı 50mbps olarak sabitledik dediler ve isterseniz bunu düzeltebiliriz demişlerdi. Arayıp bunu anlatın isterseniz.
Zaten bina 95 Mbps destekliyor onlar 75 e kadar kısıtladıklarını söylediler ilk başta, benim bina tesisat kabloları 60 a kadar desteklediği için ( onlar söyledi 60 a kadar destekliyor diye) Max 60 alıyordum

Fiber değil sanırım değil mi? VDSL 2 yazdığına göre sokağa kadar fiber sonra bakır kabloyla dağılıyor. Arada böyle düşüşler olabilir. TTNET'ten almadığınız için de Gibirnet çok ilgilenmeyecektir diye düşünüyorum. Sinyal ile alakalı zaman zaman sabitlemeler yapabiliyorlar bu aslında kötü değil çünkü hattın kaldırmadığı durumlarda (yüksek hızları vaat edip onları almayı denediğinizde) kopmalar yaşanabiliyor bunu engellemek için yapıyorlar bunu. 47 mbps çok dramatik bir hız değil tarifenize göre. Daha da aşağıya düşerse uğraşırsınız.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hat zayıflaman var o yüzden iç tesisatda ek varsa onları yak konnekötör ile birleştire hat zayıflaman düşer snr artar ve max alacağın hızın yükselir birde kabloyu kontrol et belki biryerde eziliyordur oda yapar

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Top Bottom