Turktelelom internet sağlayıcısından 24mpbslik internet ev interneti kullanıyordum ve 1 yıl sonra (nisan ayında) internet 12 mbps ye sabitlendi ve aradağımızda ise paketimizin isminin 12 mbps olduğu için 12 mbps hız almamız normal dedi. Fakat biz bu pakette anlaşırken bize paketin isminin 12 mbps olacağını ve alacağımız hızın 24 mbps olacağını ve bu paketin bize özel kampanyalı bir paket olduğunu söylediler. Müşteri hizmetlerine bunu söylediğimde ise hiçbir müşteri temsilcisinin böyle bir şey yapamayacağını ve hızımda problem olmadığını söylediler. Bende paketin açıklamasında hızın 24 mbps olduğunu demek ki böyle bir şey yapılabiliyormuş desemde hiçbir şey yapmadılar. Yani kısacası dolandırıldık. Dediğim gibi bu olayı bu yıl nisan ayında yaşadım ve şu an hızım hala 12 mbps. Şu ana kadar pek bir şey demiyordum fakat bu dönemde çok fazla dosya indirmem gerektiği için 12 mbps sıkıntı oluyor ve taahütün bitmesine daha 1 yıl var. Hızımın tekrar 24 mbps olması için ne yapabilirim? Ne gibi yöntemlere başvurabilirim?
hız testi yaparken bu hızdan
bu hıza düşüyor