Neler Yeni

İnternetim çok kötü operatör değiştirmek istiyorum, fikirlerinizi esirgemesseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Dilbaz
Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır TTnet kullanıcısıyım, şu son 2 yıldır beni canımdan bezdirdi bu ttnet. İnternet bağlantım durduk yere kesiliyor yaklaşık 1-2 dk sonra tekrar geliyor. bunun dışında ping değerlerim aşırı yüksek gün içi 500-1500ms arası ping değerleri alıyorum. TTnet müşteri hizmetlerini defalarca aradım eve gelip modemi değiştirdiler , hızı kontrol ettiler mahalle kutusundan gelen kabloya falan baktılar biraz sonra gittiler. Her geldiklerinde sorun çözülüyor ancak ertesi gün sanki hiç bir şey yapılmamış gibi tekrar başlıyor. Bu durum yaklaşık 2 senedir böyle. onun dışında bu ramazan farkettim gün içi çok sık olan kopmalar gece boyunca çok azalıyor, mesela dün gece sabaha kadar bekledim sadece 2 defa kopma oldu ping değerlerimde o kadar yüksek değildi. Belki tesadüfendir şahsen tesadüf olduğuna inanmak isterim yada bunlar düpedüz dolandırıcılar. Onun dışında evde Tivibu da var. Bizimkilere bu konuyu açtığımda "diğer internetçilerin güvenilir olduğunu nasıl bilicez? Hem TTnette Tivibu var diğerlerinde yoktur. Ben tanıdıklarımı sordum şu , şu ,şu sağlayıcılar o kadar iyi değilmiş o sağlayıcılara geçenler tekrar TTnet e dönmüş" gibi mazeretlerle karşılaşıyorum. Artık tak ettirdi ben bu sorunu nasıl çözerim her türlü fikre açığım.

VitoScaletta

80+ Gold
bende öyleydim 1 ay öncesine kadar sonunda taahütmüdür nedir o bitti diye evde sevinç içinde dolaşıyodum sonunda ttnetten kurtulcaktımki gitmiş babam 2 yıllık sözleşme yapmış kafayı yiycem bıçaklıycam artık birini ya daha biteli 1 saat oldu niye hemen yeniliyon insan oğluna bi sorar sen bu internetle neler çektin diye bide internetten lig tv izliyo tabi 2 sn de 1 kasıyo hem altyapıdan hem ttnetten geliyo bana kızıyo o kadar indirme yapıyon kotayı bitirdin yavaşlattın interneti
not: internetimiz kotasız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır TTnet kullanıcısıyım, şu son 2 yıldır beni canımdan bezdirdi bu ttnet. İnternet bağlantım durduk yere kesiliyor yaklaşık 1-2 dk sonra tekrar geliyor. bunun dışında ping değerlerim aşırı yüksek gün içi 500-1500ms arası ping değerleri alıyorum. TTnet müşteri hizmetlerini defalarca aradım eve gelip modemi değiştirdiler , hızı kontrol ettiler mahalle kutusundan gelen kabloya falan baktılar biraz sonra gittiler. Her geldiklerinde sorun çözülüyor ancak ertesi gün sanki hiç bir şey yapılmamış gibi tekrar başlıyor. Bu durum yaklaşık 2 senedir böyle. onun dışında bu ramazan farkettim gün içi çok sık olan kopmalar gece boyunca çok azalıyor, mesela dün gece sabaha kadar bekledim sadece 2 defa kopma oldu ping değerlerimde o kadar yüksek değildi. Belki tesadüfendir şahsen tesadüf olduğuna inanmak isterim yada bunlar düpedüz dolandırıcılar. Onun dışında evde Tivibu da var. Bizimkilere bu konuyu açtığımda "diğer internetçilerin güvenilir olduğunu nasıl bilicez? Hem TTnette Tivibu var diğerlerinde yoktur. Ben tanıdıklarımı sordum şu , şu ,şu sağlayıcılar o kadar iyi değilmiş o sağlayıcılara geçenler tekrar TTnet e dönmüş" gibi mazeretlerle karşılaşıyorum. Artık tak ettirdi ben bu sorunu nasıl çözerim her türlü fikre açığım.
knk evi ayağa kaldırcan başka çözüm yok

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

WoxyN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
yusuf
kardeşim baban haklı eğer daha hızlı internet istersen operatörle görüşebilirisin babanın haklı olma nedeni caya bedeli oluş 400 tl adam ne yapsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Dilbaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende öyleydim 1 ay öncesine kadar sonunda taahütmüdür nedir o bitti diye evde sevinç içinde dolaşıyodum sonunda ttnetten kurtulcaktımki gitmiş babam 2 yıllık sözleşme yapmış kafayı yiycem mk bıçaklıycam artık birini ya daha biteli 1 saat oldu niye hemen yeniliyon insan oğluna bi sorar sen bu internetle neler çektin diye bide internetten lig tv izliyo tabi 2 sn de 1 kasıyo hem altyapıdan hem ttnetten geliyo bana kızıyo o kadar indirme yapıyon kotayı bitirdin yavaşlattın interneti
not: internetimiz kotasız
derdini çok iyi anlıyorum benimde önceden tahhütüm bitmişti babam yeniledikten bir hafta sonra türknet gibi diğer operatörlerden ve sağladığı imkanlardan haberim oldu. Ama şuan tahhütümüz yeni bitti babama da söyledim hemen yenilemedi hala tahhüt yok bu zamanda düzgün bir şekilde açıklayıp başka bir operatöre geçmem gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim baban haklı eğer daha hızlı internet istersen operatörle görüşebilirisin babanın haklı olma nedeni caya bedeli oluş 400 TL adam ne yapsın
şu an tahhüt ödememe gerek yok . bir şekilde değiştirtmem gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ERAY
Yaşadığınız lokasyonu tam olarak bilmemekle birlikte bu kadar yüksek ping değerleri almanızda farklı sebepler olabilir, wi-fi şifrenizi değiştirmenizi öneririm. Konuya dönecek olursak da, Her baba para öncelikli olmak üzere belli başlı konulara eğilimlidir bu tür konularda. Size tavsiyem taahhütsüz bir isp bulmanız (Turknet gibi), onun ucuz olduğunu ve taahhütsüz olduğunu ısrarla belirtmeniz, memnuniyet söz konusu olduğunda da alt yapısının Türk Telekom tarafından sağlandığını söylemeniz. Bunu şu şekilde örnekleyebilirsiniz, Bugatti bir marka ama Wolksvagen firması çatısı altında bir marka, bu onu kötü bir firma yapmıyor hatta baktığınız zaman dünyanın en iyi araba üreticilerinden biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Dilbaz
Yaşadığınız lokasyonu tam olarak bilmemekle birlikte bu kadar yüksek ping değerleri almanızda farklı sebepler olabilir, wi-fi şifrenizi değiştirmenizi öneririm. Konuya dönecek olursak da, Her baba para öncelikli olmak üzere belli başlı konulara eğilimlidir bu tür konularda. Size tavsiyem taahhütsüz bir isp bulmanız (Turknet gibi), onun ucuz olduğunu ve taahhütsüz olduğunu ısrarla belirtmeniz, memnuniyet söz konusu olduğunda da alt yapısının Türk Telekom tarafından sağlandığını söylemeniz. Bunu şu şekilde örnekleyebilirsiniz, Bugatti bir marka ama Wolksvagen firması çatısı altında bir marka, bu onu kötü bir firma yapmıyor hatta baktığınız zaman dünyanın en iyi araba üreticilerinden biri.
ethernet kablosunu , 3 priz girişini değiştirdim ping değerlerim değişmedi, wifi adaptör aldım pingim biraz düştü ama düzelmedi, wifi şifresi modem ile birlikte değişti bunlar dışında ping değerlerini yükselten sadece bizim evin çatısından gelen 12 yıllık bağlantı kablomuz kalıyor. onuda değiştirmediler söylememize rağmen. Birkaç elektrikçi ye sorduk bağlantı kablosunu değiştiriyorlar mı diye ama olumlu cevap alamadık. Artık ümidim başka bir operatörden yana kaldı. Dediğiniz söyleme şekli hoşuma gitti onu deniyeceğim teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ERAY
ethernet kablosunu , 3 priz girişini değiştirdim ping değerlerim değişmedi, wifi adaptör aldım pingim biraz düştü ama düzelmedi, wifi şifresi modem ile birlikte değişti bunlar dışında ping değerlerini yükselten sadece bizim evin çatısından gelen 12 yıllık bağlantı kablomuz kalıyor. onuda değiştirmediler söylememize rağmen. Birkaç elektrikçi ye sorduk bağlantı kablosunu değiştiriyorlar mı diye ama olumlu cevap alamadık. Artık ümidim başka bir operatörden yana kaldı. Dediğiniz söyleme şekli hoşuma gitti onu deniyeceğim teşekkürler.
Ne demek umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılar.

Bolesni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nail Samet Akgül
Instagram
bolesni.xyz
Altyapınız var ise TürkNet’e geçin taahhüt iptalınin bir kısmını karşılıyor TürkNet

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Dilbaz
Altyapınız var ise TürkNet’e geçin taahhüt iptalınin bir kısmını karşılıyor TürkNet
yukarda belirtmiştim ama bir daha söyliyeyim, alt yapım yok ve taahhüt yeni bitti bende değiştirtmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom