Pred' Chaos
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Mert Dilbaz
Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır TTnet kullanıcısıyım, şu son 2 yıldır beni canımdan bezdirdi bu ttnet. İnternet bağlantım durduk yere kesiliyor yaklaşık 1-2 dk sonra tekrar geliyor. bunun dışında ping değerlerim aşırı yüksek gün içi 500-1500ms arası ping değerleri alıyorum. TTnet müşteri hizmetlerini defalarca aradım eve gelip modemi değiştirdiler , hızı kontrol ettiler mahalle kutusundan gelen kabloya falan baktılar biraz sonra gittiler. Her geldiklerinde sorun çözülüyor ancak ertesi gün sanki hiç bir şey yapılmamış gibi tekrar başlıyor. Bu durum yaklaşık 2 senedir böyle. onun dışında bu ramazan farkettim gün içi çok sık olan kopmalar gece boyunca çok azalıyor, mesela dün gece sabaha kadar bekledim sadece 2 defa kopma oldu ping değerlerimde o kadar yüksek değildi. Belki tesadüfendir şahsen tesadüf olduğuna inanmak isterim yada bunlar düpedüz dolandırıcılar. Onun dışında evde Tivibu da var. Bizimkilere bu konuyu açtığımda "diğer internetçilerin güvenilir olduğunu nasıl bilicez? Hem TTnette Tivibu var diğerlerinde yoktur. Ben tanıdıklarımı sordum şu , şu ,şu sağlayıcılar o kadar iyi değilmiş o sağlayıcılara geçenler tekrar TTnet e dönmüş" gibi mazeretlerle karşılaşıyorum. Artık tak ettirdi ben bu sorunu nasıl çözerim her türlü fikre açığım.